11 Tempat Percutian Bajet Khas Untuk Anak-anak! | Julia Johari
Booking.com

11 Tempat Percutian Bajet Khas Untuk Anak-anak!


Cuti sekolah tak lama lagi nak datang, buntu tak tahu apa perancangan nak bawa anak-anak berjalan? Itu yang ada anak, yang single, baru kahwin pun nak rasa kenikmatan berjalan macam kanak-kanak kan... haaa julia ada listkan 11 destinasi percutian impian kanak-kanak melalui pengalaman julia bersama keluarga sebelum ini.

11 Destinasi Tempat Percutian Bajet Yang Sangat Mengembirakan Anak-Anak!

Ya, tau sebab apa, dalam list ni semua harga tak mahal, memang tak ada lah list theme park yang mahal, orang biasa macam kita boleh pi dengan harga bajet. Kalau yang mahal macam Legoland dan Sunway Lagoon tu julia tak pernah pi lagi, tengok bajet harga tiket pun dah telan air liur banyak kali, memang mahal.......... tunggu la masa lain kot ada rezeki lebih...tu pun masih berkira-kira tunggu promo lagi murah ngeeeeeee. 

(Biar lambat asal duit jimat ye dok hehe, prinsip hakiki julia tu)

Di bawah ini semua korang boleh baca, mudah hanya klik pautan link yang julia sediakan, terus boleh baca pengalaman julia bercuti di semua tempat berkenaan... serius memang best gila! Heaven sungguh kalau anak-anak korang dapat ke sana nanti...sebab julia dah lalui rasa nak pi lagi nanti wehuuuuuuuu...

So selamat baca dan buat pilihan yang terbaik untuk musim cuti persekolahan anak-anak ye, semoga bermanafaat :)













Tak puas baca 11 Tempat Percutian Menarik Untuk Kanak-kanak?
Boleh layari link Travelogue julia di SINI

14 comments:

  1. semua tak pernah sampai lagi. menarik ni :)

    ReplyDelete
  2. best kan bawak anak anak pergi jalan.

    ReplyDelete
  3. tenkiu ju bagi list tempat2 ni..teruja!

    ReplyDelete
  4. No 6 tu baru ni dah gi. Nak gi yg no 2 tu plak 😊

    ReplyDelete
  5. Nani paling teringin nak pergi yang nombor dua tu. Hahaha. Dekat kemain je tapi tak lepas lepas nak pergi

    ReplyDelete
  6. byk list ni...bdk2 dpt pool mmg suka la..tp xbrp suka p time cuti sek sbb sesak sgt

    ReplyDelete
  7. Tunggu fariza besar nak bawak p jalan2..hahah

    ReplyDelete
  8. Dalam banyak² tempat tu yg kita dh pi Morib tu je...tu pun bad review serik dh nk pi...haha adoi kena plan bajet and masa sesuai ni...nk bwk adik Zafirah jalan² jugak..yey! thanks juju! ^_^

    ReplyDelete
  9. Akk teringin nk dok swiss garden melaka tuh..tp hr tu pegi fully booked plak. .huwaaa

    ReplyDelete
  10. ni mak budak pon suka dtg heheheh .

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com