Jantina baby boleh scan seawal berapa bulan?

Setiap hari Sabtu minggu baru! (Sumber Gambar : Hello Magazine) Bakal anak kedua juju ni senang nak congak, setiap hari Sabtu adalah minggu baru. Esok 21 Mei 22, Sabtu genap (12 minggu) 3 bulan dah juju mengandung. Syukur, sebab …

Kesan makan tidak teratur semasa mengandung, aku flat dan drop terus badan!

Permandangan indah belakang KK Ibu & Anak, dekat dengan pejabat juju, tak sampai 5 min memandu dah sampai. Kat sini tenang dan damai, klinik kerajaan kesukaan juju. Jam 7 pagi dah buka pintu. Tak apa kan juju update kisah pre…

Buku Pink

Nak akhir minggu Ramadan 2022, baru kuatkan diri nak update sambungan kisah doa yang terjawab. Tanggal 20 April 22, hari Rabu minggu lepas, juju tak percaya pegang buku pink buat kali kedua. Sekian lamanya 10 tahun jarak, siapa s…

Baju Raya Sedondon 2022 Promosi Eksklusif Aidilfitri di Pusat Pakaian Hari-Hari Seluruh Malaysia

Baju raya 2022 dah beli ke belum? Kami sudah ! Apa lagi... jom pergi ke Pusat Pakaian Hari-Hari Sdn. Bhd. Syawal tahun ini, Hari-Hari ada bagi diskaun sebanyak 10% untuk pemegang kad Watsons.  Menarik kan diskaunnya?  Macam mana…

Percutian menarik bersama keluarga masa bulan ramadan. Ramadan Staycation di AnCasa Residences Port Dickson

Selalu juju membayangkan, kalau lah ada satu lokasi percutian dalam bulan ramadan menyediakan semua impian iftar, buffet ramadan dan permandangan indah dalam satu tempat yang sama tanpa juju perlu bersusah payah keluar dari kawas…

Warna Warni Ramadan di AnCasa Residences Port Dickson, Negeri Sembilan | Buffet Ramadan 2022

Assalamualikum, salam ramadan 2022 buat semua pembaca yang di hormati. Menjengah kita ke minggu kedua bulan ramadan, ada yang sedang tercari-cari port yang sesuai untuk berbuka puasa bersama keluarga mahupun bersama teman sekerja…

Majlis Berbuka Puasa bersama Anak-anak Yatim dari Yayasan Anak-anak Yatim Piatu Islam Port Dickson di AnCasa Residences Port Dickson

Assalamualikum, sempena hari Jumaat yang barakah tanggal 15 April 2022 bulan ramadan yang mulia tahun ini, Juju sekeluarga sangat berbesar hati dan berpeluang berada di AnCasa Residences Port Dickson bersama-sama menghadiri : &qu…