Resipi Popia Vietnam Mudah dan Sedap!

Popia Vietnam Ketam & Popia Vietnam Udang Memang kegemaran juju dan suami. Pertama kali buat, suami dan anak cakap lulus! Tudiaaaa, boleh buat banyak makan sungguh-sungguh. Kalau nak beli musim sekarang susah nak cari, PKP la…

Resipi Korea Halal Gochujang Stew Daging

Tadi juju dah kongsikan entry resipi Korea halal klik  Sundubu Jjigae , jadi entry seterusnya hari ini #juliamasak Gochujang Stew Daging.  Baru taip pun dah meleleh air liur.  Sedap bunyi daging tu sudah tentu. Ganding pula dala…

Resipi Korea Halal Sundubu Jjigae

Mana pernah si #juliamasak masakan Korea. Kau gila ke juju hahaha. Tapi musim PKP aku ke next level guys! Flip apron aaahhhhgthuuueee haha. Minggu ini aku dah buat 2 resipi Korea halal tau. Tudiaaa laju nak habaq kat hang. 😆 Tak…

Aqiqah dan qurban online wajib atau sunat untuk dibuat? Aqiqahcentre.com

Seronok tengok gambar geng pak arab berkenduri aqiqah dan qurban diatas, meriah. Dalam beberapa bulan sahaja lagi, juju akan menerima anak buah lagi tau. Adik bongsu juju akan melahirkan anaknya yang ke-3.  Seronoknya juju nak da…

Kontraktor rumah menipu! Hangus duit ratus ribu, sedih! Nusara Bina PMC bagi jawapan.

Woww! Rumah idaman masa usia emas, berangan tak salah kan.  Tanah kat kampung dah ada. Aku dah lama tak kongsikan pasal rumah kondo yang aku duduk sekarang, saban hari ada je pembaca email julia tanya pasal kontraktor buat plaste…

AzymaCare gel mandian tanah liat dengan ekstrak botani | Appreciate Life

Nampak tangan juju? Ya aku salah seorang penghidap kulit sensitif di badan. Tidak diwajah, tapi di sekitar kaki dan tangan. Malu? Dah sebati tapi hidup perlu diteruskan... Satu-satunya produk mandian dalam Malaysia, Azymacare gel…

PDPR sepanjang hari punca mata anak berair berlebihan! OPTOM eyecare kaji saraf mata secara mendalam.

Baru je anak-anak ni merasa pakai uniform sekolah dan dapat balik nikmat pergi ke sekolah, alih-alih pandemik COVID-19 naik lagi angka statistik.  Anak sebaya anak juju tu si Abg Qi, manalah dia tahu dunia sekarang tengah berada …