Resipi Nasi Impit masak guna pressure cooker

Semalam #juliamasak kari kambing original guna teknik separa pressure cooker, dah baca? Kalau belum sila klik👉  SINI . Hari ini juju nak kongsikan cara memasak nasi impit menggunakan pressure cooker. Teringat tahun-tahun sudah…

Resipi Kari Kambing Original inilah paling dinanti masa hari raya nanti !

Raya tahun ini cipta kelainan sedikit, orang lain sibuk buat rendang berjam lamanya diatas kuali, #juliamasak seperiuk besar gulai kambing utara atau orang KL sebut kari kambing. Dua hari sebelum raya julia masak dah lauk diatas.…

Tengok kawan-kawan ramai di Facebook beli baju raya di Pasaraya Hari-Hari, aku terjah terus!

Ligat pilih warna tema, merah ni cantik kan? Tinggal dua minggu sahaja lagi Syawal 2021 kan menjelma. Walaupun suasana masih lagi tidak boleh merentas negeri atas faktor COVID-19, jangan biarkan hari raya kita suram ya kawan-kawa…

Resepi Pasta Mudah dan Sedap, Boleh Masak Sendiri Di Rumah

Duduk di rumah berehat di hujung minggu sambil nikmati makanan kegemaran keluarga bersama-sama, adalah satu aktiviti sihat yang baik. Juju mendapati ianya juga dapat memberi kenangan manis dan menghilangkan stress selepas beberap…

Susun atur peti ais ala Pinterest #JuliaSukaSusun

Beberapa minggu lepas, juju pernah up entry kisah  susun atur makanan sejuk di rumah - klik  ðŸ‘ˆ Ada yang masih ingat? Kalau ingat bagus, anda memang follower setia juju haha. Sebenarnya, selepas kisah tulah kan ramai yang pm tepi…

OMG! Romantic Candle Light Dinner Birthday Surprise for Julia Johari.

Serius wey, serius. Kalau tanya aku bab surprise, aku memang suka sesekali buat surprise party pada orang yang aku sayang. Cuma bila aku sendiri yang terkena SURPRISE, kau akan rasa badan kau melayang! Baru aku tau badan aku mela…

Top 5 Shopping Category You May Not Know About

Apakah senarai top 5 shopping kategori yang kita belum ketahui yang paling di cari dalam sosial media? Ya termasuk juju pun nak tau sangat top 5 yang dicari dalam website. Tapi nak yang terus sampai ke ruangan carian, terkadang b…