Showing posts from 2021Show all
PENCUCI MUKA AZYMACARE TANAH LIAT MEMBANTU KULIT WAJAH SIHAT DAN CERAH SEMULAJADI

Pencuci muka TANAH LIAT keluaran terbaru Azyma Care HQ  Mat salleh kata clay, clay tu tanah liat. Pernah ulang guna 2 botol sabun badan tanah liat dari Azyma sebelum ini, sampai sekarang dok mandi pakai.  Sedap bau tangerine, pic…

CARPUT bantu masalah bateri kereta kong. Guna Apps CARPUT so senang !

CARPUT selamatkan kejadian panik semalam Juju masih bekerja dari rumah, minggu depan baru kembali bekerja di pejabat sepenuh masa. Kebetulan nak pergi pasaraya nak beli barang dapur, turun lah berjalan lenggang kangkung ke kereta…

Meal Prep - cara persiapan makanan sepanjang perjalanan turun berat badan | Aku Kisah Berat Badan

Sandwich tuna solehah Indah tau perasaan juju tatkala belajar ilmu pemakanan solehah untuk badan kita sendiri. Kenapa selama ini juju makan semua makanan tak soleh dan solehah ke?  Bukan begitu kawan, juju tepuk bahu juju 5 bulan…

Crystal Skin produk Rish Beauty pertama di Malaysia guna tomato kristal, habbatus sauda dan kolagen untuk kecantikan kulit

Beberapa minggu lepas juju diperkenalkan dengan produk Crystal Skin keluaran produk Bumiputera iaitu Rish Beauty.  Apa yang menarik perhatian juju, terlihat dikandungan produk ini mengandungi Tomato Kristal bersama ekstrak kolage…

Resipi Frittata Italian dish menu sihat sesuai dimakan waktu sarapan dan makan tengahari

Panas-panas buat terus tadi update resipi Frittata Italian dish di blog juju. Semangat !  Ya menu sedap, senang disediakan dan mudah dibuat mesti juju suka kongsikan. Semua untuk manafaat bersama. Bukan untuk juju dan keluarga se…

Spin Bike Flywheel senaman kardio bakar kalori lebih cepat tanpa sedar di rumah

Premium spin bike flywheel home workout dah selamat sampai alhamdulilah.  Hanya kerana sebuah basikal, banyak malam dah aku tidur tak lena. Kacau habis tidur deep sleep. Tak elok untuk kesihatan, tapi malam je aku ada masa tenang…