Berita Harian 28 Nov 2013: Umi Qi join Kempen YES Vaksin Pneumococcal | Julia Johari
Booking.com

Berita Harian 28 Nov 2013: Umi Qi join Kempen YES Vaksin Pneumococcal

Alhamdulilah :)
Ingatkah lagi anda tentang anjuran Kempen YES: I'm Protected with Vaccine Pneumococcal? If terlupa boleh rujuk semula click SINI

Hari ini Khamis, 28 November 2013, Berita Harian 
Ada sisipan di tengah-tengah muka surat mengenai kempen ini yang telah berlangsung 5-6 bulan lepas dan anjuran Majlis Penutupan Kempen YES yang Umi Qi hadiri bersama-sama anggota mommy blogger gojes pada 16 Nov 2013 yang lalu di Tropika City Mall, KL

Inilah dia sisipan yang anda boleh baca...gambar diatas sekali ialah Mama Erina Asmawi dengan suaminya...beliau mmg byk mengetengahkan kesedaran vaksin ini dan byk menyedarkan parents diluar sana....termasuk Umi Qi....

(Kedit picture from Walid Qi :))

(Kredit pic to Blogger Mama Khairul Ibtisam kerana menghebahkan sisipan surat khabar ini di ruangan club gojes blogger, terima kasih dear, izinkan Umi Qi kongsikan gambar disini ye)
(Umi Qi dan Qaiser Ilman (baju berwarna biru) bersama dengan mama blogger Hidayah Hiddensity dan anaknya zain (baju warna itam polkadot) dengan Pengasas Utama Puan Chan Li Jin  sedang beri penerangan khas ttg isu bahayanya penyakit Pneumococcal semasa majlis penutupan Kempen YES)

Tajuk Kuasa Suara Ibu itu sangat menarik perhatian Umi Qi tau....bila paduan suara dan sokongan semua dari masyarakat terutama suara2 ibu di luar sana beserta kad pledges YES membuatkan Umi Qi berasa sgt2 beruntung dapat sama2 menyuarakan hasrat dan tanggungjawab bersama untuk memberi kempen langkah kesedaran dikalangan ibu bapa....

Mohon baca kenyataan dari Dr. Musa Mohd Nordin dibawah:
 (Umi Qi jumpa dia bersama 2 panel doktor pakar yang lain semasa kempen ini dijalankan tempoh hari...pencerahan dari beberapa persoalan Umi Qi ada uar-uarkan padanya ttg isu ini amat mengkagumkan Umi Qi dan para hadiran yang hadir, sgt2 membuka mata hati)

<<<Jangan lupa ye beli surat khabar Berita Harian hari ini (Walid Qi dah beli 2 suratkhabar BH pagi ini, seronok dia katanya x sabar nak baca)....boleh baca penerangan lebih lanjut tentang isu pneumococcal, untuk makluman Pengasas Kempen YES ini telah wassup Umi Qi, dia kata kempen sekarang bergiat aktif di Hospital DEMC dan akan dihebahkan di sekitar hospital lain akan datang :) >>>

17 comments:

  1. Waaahhhh... glamer dah masuk paper Ju:) Itulah papa Qi beli BH sampai 2 naskah.

    ReplyDelete
  2. wahhhh fofular gituu...
    tapi Qi nampak belakang je, hehehe...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sis..
    Byk pahala ibu2 ni inshaAllah..
    Pstt..glemernya ummi Q!!!

    ReplyDelete
  4. bagus yer dgn adanya kempen ni Umi..
    ermm glems nya masuk paper... nnt boleh framekan paper cutting ni yer Umi :)

    ReplyDelete
  5. ummi Qi, sy syerkan di fb sy ya

    ReplyDelete
  6. Phewittt masukk paper... :) sebak tengok muka erina..tringt aqil :(

    ReplyDelete
  7. vaksin ni bukan yg cucuk bulan2 bb tu eh? kne amik kat klinik swasta ke?

    ReplyDelete
  8. vaksin ni optional cik cammy lia. kat swasta je yg ada vaksin ni. agak mahal jugaklah

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah . kempen yg dpt membantu memberi kesedaran ...

    ReplyDelete
  10. wah masauk paper ya..thank u fr sharing info pasal vaksin ni.tambah ilmu saya hari ni

    ReplyDelete
  11. Suara hati ibu2 akhirnya dapat pembelaan. suka sangat2!!

    ReplyDelete
  12. kempen yg bagus...sharing is caring la umi qi...excited nengok gojes masuk newspaper tue..

    ReplyDelete
  13. aummm glemer gitu kakk. hehehhe~

    ReplyDelete
  14. Tadi officemate tunjuk keratan paper ni. Terus rasa bangga tau, siap ckap lagi tu kawan kita. haha walaupun belum pernah jumpa Ju in person tp tak malu ngaku kawan sebab Ju peramah sgt.. heeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com