Terjah ke Eye Pro Vision Kedai Cermin Mata Viral No.1 Malaysia bersama rakan sepejabat !

Bila kawan baik kau tanya, "Kak juju oh kak juju dekat mana nak buat spek mata dekat KL ni. Harga berbaloi tapi nak yang lain dari yang lain." Tinkkkk!  Terus aku teringat dekat oppa wajah ala-ala Korea Mr William Eye P…

Kenapa Mesti Pilih Minyak Zaitun Al' Ard Palestine

Dalam masakan, juju mesti masukkan satu sudu minyak zaitun.  Bagi lagi ummmphhh! Kalau tanya pilihan di pasaran, minyak zaitun memang banyak keluaranya. Akan tetapi yang mana satu pilihan juju sebenarnya?  Haa, bukan …

Pre persediaan House Warming dan Birthday Treat, oh tak sabarnya party !

Diy sendiri je banner... ini kenangan manis aku sepanjang pre persediaan. Seminggu sebelum majlis punya lah sibuk aku. Haa lah sana sini aku survey, macam mana nak buat housewarming yang boleh buat aku ingat sampai bila-b…

Minyak Kelapa Dara D'aura Aromatic Virgin Coconut Oil (AVCO) menyuburkan kulit dan rambut dengan bauan aromatik !

Kecil, mudah di pum ke mana sahaja, malah buat travel pun ringan sangat! Terngiang-ngiang lagi perbualan juju suatu ketika di salah sebuah restoren. Waktu itu juju tengah order makanan bersama suami dan anak. Seorang pe…

Suami Isteri perlu saling...

Perlu saling menjiwai, menjiwang-jiwang uiii hahaha.  Lama tak berblog jiwang-jiwang tau tak, ini bukan jiwang karat,  ini betul-betul menjiwai jiwang gituuu 😂 You, you memang sangat cute So stop lah being so cute Yo…