Barakallah, selain 2 rezeki yang tak disangka berlabuh dalam minggu pertama bulan Ramadan 2022, rezeki ketiga ialah adsense lulus dengan jayanya di blog juliajohari.com

Punyalah payah, payah sungguh nak runningkan iklan adsense masuk blog juju. Bermacam jenis doktor pakar lah juju langgan dan bayar servis mereka. Semua bagus-bagus, cuma belum sampai rezeki lagi.

Sehinggalah Bro Hasrul Hassan (Bro HH) yang semak coding blog juju, banyak dia perbetulkan tau. Kalau tanya juju bab coding blog memang kelaut dalam sepi la ye haha.

Memang kena hantar kepada orang yang bijak pandai macam Bro HH, dia baru je merawat coding blog juju malam kelmarin, malam tadi dia wassup katanya iklan adsense dah berjaya running di blog juju.

Maunya tak melompat, laju gila, setelah sekian lama berjuang langgan bermacam doktor pakar. Akhirnya air tangan Bro HH berjaya juga berlabuh. Yayyyy! 

Adsense ini apa? 

Nanti korang klik je link SINI, baru korang tahu kenapa adsense ini penting bagi seorang blogger. Banyak info menarik untuk seorang blogger berkenaan adsense ini. Juju sendiri pun baru nak mula, so banyak yang kena baca dan khatamkan. InsyaAllah. 

Makin bersemangat juju nak update blog selalu.

Jangan lupa ya follow blog juju, ada banyak tips dan pengalaman cerita sendiri di kongsikan dari semasa ke semasa. 

Terima kasih pembaca senyap dan pembaca yang rajin komen selalu di blog juju. 

Korang memang anugerah terindah!

17 Comments

  1. Alhamdulillah semoga cepat penuh tabung AdSense..duit usd kepok2. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq huda sayang, dah masuk balas kunjungan dan klik iklan2 adsense huda tau. Tq !

      Delete
  2. tahniah..lepas nie kachinggg..kaching..adsense juju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqqq darling, juju dah komen blog ct dan klik iklan adsense siti tau. :)

      Delete
  3. alhamdulillah tahniah juju.. juju memang layak dapat.. kerja keras memang akan nampak hasil..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Juju. Akhirnya berjaya dah iklan muncul di blog. Eiza pun HH yang betulkan segala coding di blog. Memang kena jumpa pakar baru selesai segalanya.

    ReplyDelete
  5. tahniah juju..adsense dh lulus

    ReplyDelete
  6. wahhhh..ammi nak cari bro HH ni jugaklah. Nak mintak dia tengok kenapalah blog ni dapat markah D je hahah. kita nak A

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah Juju..caiyok2 kumpul $$ tabung adsense..masyukk..hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah, tahniah Jue.. jom buat duit hehehe

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi memberikan peluang untuk saya buat AUDIT blog Juju .. Alhamdulillah, dah berjaya lulus Adsense. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah juju.. semoga dapat kumpul duit tabung Adsense

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah akhirnya.. Tahniah K.Juju..

    ReplyDelete
  12. Tahniah Juju!
    Rasa berbunga baca ayat last sekali tu :)

    ReplyDelete
  13. tahniah juju. makin semangat nak update blog.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, tahniah Juju. Moga rezeki Juju lancar..

    Tangan Bro HH di percayai! dulu Ina pun minta bro HH setting blog. Laju naik earning adsense..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)