Bila 3 baby bergabung 

🔥Amazfit

🔥Sudio T2

🔥Skechers

Rasa puas sangat workout lewat petang lepas balik kerja. 

#1 SkechersGoWalk6 yang latest sekarang memang padu! Bantu 100% lutut juju dari injured dan elak kaki melecet saat lakukan senaman berjalan laju. 

Link beli klik👉SINI

Mcm berjalan atas kapet tenggelam tebal timbul rasanya. Langsung tak sakit kaki, arghhhhhh rasa nak sambung berjalan lagi. 

Arghhhh rasa kena beli sepasang lagi buat tukar². Dah jatuh cinta yakmat! Bonus, come to mommy haha 😂🙈

#2 Sudio T2 earphone wayarless memang sejak dulu lagi hasil bunyi lagu menyemarakkan jiwa dan sanubari. 

Link beli klik👉 SINI

Dia punya sound pehhhhh, macam dunia ni kau yang punya bila dengar lagu tau. Juju suka pilih lagu mat salleh, sebab lagu english banyak suntik high motivation. 

Penghayatan lagu sepanjang workout kena ada, baru kita fokus dan habiskan misi ! 🎵

#3 Amazfit Bip U Pro si tukang kira dan tukang rekod kegiatan kita. 

Link beli klik👉 SINI

Hari ini dia rekod 2 tugasan, treadmill 50 min, indoor basikal 18 min. Sejak adanya dia, pemangkin tinggi dalam journey juju sebenarnya tau. 🏃‍♀️

3 pelaburan yang sangat berbaloi. Harga total 3 baby ni pun cecah 1k lebih ye. Bukan sebarang baby, ini baby kalau labur untuk diri sendiri memang pulangan dia menakjubkan, puas, pehhhh lagi haha! 

Lepas ni nak wishlist set baju workout new windbreaker satu set dengan seluar brand sama. Fuhh!!!

Total :
68 min
5.36 km
📌 7 month journey

Sekejap je dah melangkah masuk perjalanan 7 bulan. Rencah 7 bulan ini tak semuanya indah ya, bermacam jenis ranjau dan ujian juju belajar kisah cara kenal diri dan kenal pemakanan serta jenis senaman sesuai dengan faktor obese tahap 2 ya. 

Light exercise je, semalam buat powerwalk & tabata tonton Youtube 40 min dalam rumah. 

Pelbagaikan jenis HIIT. You will see the difference. Rasa lega badan! 

Bila ada masa terluang, kat sinilah juju turun. Hujung minggu, kita didik kaki atas jalan raya ya. Kasi hirup udara segar pagi. Kita bawa 3 baby diatas ukur jalan raya dekat taman. 

Ada masa juju kongsikan rupa kasut juju dalam entry blog ok. 

Surprise sikit la. 

Selamat membaca. ❤

"You may not be there yet, but you are closer than you were yesterday" 🏋‍♀️

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴, 𝘀𝘁𝗮𝘆 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴, 𝗳𝗶𝗻𝗶𝘀𝗵 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴! 💪

3 Comments

  1. Yes, I do agree that having a fitness band can be a great motivator for one to slim down for sure.

    ReplyDelete
  2. Ammi pon br beli 3rd baby tu... Tp brand mmpu milik jelah. Nak record yg biasa2

    ReplyDelete
  3. Dah cukup gajet barulah seronok bersenam.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)