Nampak tangan juju? Ya aku salah seorang penghidap kulit sensitif di badan. Tidak diwajah, tapi di sekitar kaki dan tangan. Malu? Dah sebati tapi hidup perlu diteruskan...

Satu-satunya produk mandian dalam Malaysia, Azymacare gel yang diperbuat dari tanah liat premium! 

Pernah dengar?
Tak pernah?
Boleh ke tanah liat buat mandian?

Haaa, fakta tentang tanah liat ni kalau kita rajin buat kajian dan membaca secara meluas ia diperbuat daripada bahan semulajadi TANAH LIAT yang berfungsi untuk membersihkan badan, melembutkan kulit dan meninggalkan bau wangi melalui aroma semulajadi ekstrak botani yang pasti menyegarkan. 

Itulah Azymacare. 
Macam mana juju tau ni?
Baru lagi ke dipasaran? 

Sekejap kawan... 
Alkisahnya begini.
Juju baca dari blogger popular tanahair saudara Ben Ashaari, dia banyak kongsikan di media massa tentang kelebihan Azymacare. 

Mula-mula baca dah tertarik sebab bukan setakat tanah liat yakni dari unsur alam tapi ada menggunakan rumusan khas dengan bahan aktif berasaskan tumbuhan juga tau. 

Ia bagi membantu menghilangkan bau-bau sensitif pada anggota badan dan sekaligus ianya sesuai untuk kegunaan harian pada kulit yang normal, kering atau sensitif.

Ini lah poin utama kenapa aku tergerak hati nak beli, bukan 1 tapi 2 terus. 
Sampai je parcel, terus anak juju si Abg Qi susun dalam bilik air. Katanya striking warna botol sabun mandian umi ni tau, cantik katanya. 

Aku suka banyak unsur bahan semulajadi dalam Azymacare, dia tak ada unsur parabens dan bahan kimia terlarang yang boleh menghakis kulit juju yang terlalu sensitif ni tau.


Alhamdulilah baru masuk 2 minggu mencuba pakai, tiap-tiap kali mandi dan selepas workout juju pakai Azymacare. 

Pertama kali mencuba, kebetulan juju ada kesan kulit di kaki kemerahan bekas luka garu. Yelah, terkadang salah makan jadi alergik. 

Kesan kulit dibadan yang luka tu bila kena gel mandian Azymacare langsung tak beri kesan kesakitan dan perit tau.
Cuba pakai gel mandian biasa tu, pernah sekali aku jerit meraung dalam bilik air. Bisa tau, lepas tu kering haaa amik. 

Tapi tidak dengan si botol oren ni. 
Lepas lap dengan tuala, terasa kulit lembut, lembab dan tak perlu berlari sapu pelembab cepat-cepat macam dulu lagi. 

Alhamdulilah. Puas hati! 
Bauan citrus dia memang wangi. 
Susun cantik-cantik dalam bilik air juju, ada 2 bilik air so kena beli 2. Senang tak berebut haha.

Inilah dia beberapa kebaikan & manfaat sebenar ekstrak botani yang ada pada gel mandian AzymaCare

✅ Mencegah penuaan pramatang
✅ Mencegah muka bengkak
✅ Membantu merawat jerawat
✅ Merawat kerengsaan @ keradangan kulit
✅ Menghidratkan kulit

Menarikkan, memang betul apa yang di highlight tu. Kalau tak betul juju tak kongsi kat sini lah, sebab tak nak anda diluar sana yang alami masalah macam juju jadi lagi teruk kulit badan betul tak.

Kalau korang pernah pergi klinik dermatologi, korang pasti terkejut begitu ramai golongan orang dewasa alami masalah bermacam jenis kulit tau tak. 

Sebab tu aku kongsikan pengalaman sebenar juju supaya korang boleh pakai sama dan berkongsi dengan keluarga atau rakan yang alami masalah sama. 
Juju bagi 5 bintang untuk Azymacare kerana berjaya membuktikan tips kekal sihat dan bersih bagi kulit kategori normal sehingga sensitif. 

Nak beli? Scroll bawah ada link juju sediakan nanti leh beli atau boleh je search kat Shoppe pun ada. Senang agen diorang banyak. 

Terima kasih Azymacare. Sekarang juju dah tak perlu risau lagi nak pakai gel mandian mana yang sesuai dengan juju yang jenis kulit sangat sensitif. Azymacare kan ada! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

INGIN MENJADI USAHAWAN ONLINE DGN PENDAPATAN TANPA HAD?

Anda tiada sebarang modal? atau

Anda mempunyai sedikit modal? atau

Anda ingin mencari wang tambahan? atau

Anda mencari pekerjaan sampingan? atau

Anda ingin menceburi bidang perniagaan sepenuh masa?

Jika jawapannya 'YA', anda patut hubungi 010-5550647 (Faten) dan 03-27026593 & 03-27026592 (waktu pejabat sahaja)

Basic + Commission tanpa had.

Bahan pemasaran, Handphone dan latihan disediakan.

Facebook: Azyma Care HQ 
Instagram: azymacare

11 Comments

  1. Suka guna body wash Azyma Care di saat badan perlukan extra perhatian.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya Juju.. bestkan guna body wash Azyma Care ni. Setel masalah gatal-gatal kat kulit. Lega!!

    ReplyDelete
  3. ooo...boleh try la nanti...sbb ada anak sorang yg ada masalah kulit

    ReplyDelete
  4. Kak azni suka
    Sabun ni.. bau dia fresh sgt.

    ReplyDelete
  5. Azyma memang best hilang gatal2 badan

    ReplyDelete
  6. Yes kak juju.. warna botol dia sgt menarik perhatian.. box packaging pun dah baru ya.

    ReplyDelete
  7. org kata best.. sebab dia macam natural .. kesan pun elok utk kulit sensitif

    ReplyDelete
  8. Banyak manfaat dia .rugilah kalau Tak x cuba kan

    ReplyDelete
  9. Bestkan... Lin pun dah guna... Puas hati.

    ReplyDelete
  10. Husband Ai pengguna sabun ni. Suka betul dia.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)