Tadaaa, cantikkan? Juju semangat nak uar-uarkan pihak Cosmoderm akan melancarkan secara rasminya produk terbaru mereka iaitu "Cosmoderm Perfect Balance" pada malam ini.

Jangan lupa tau ikuti bersama. Sebab apa? Haa sebab kita semua berpeluang besar untuk memenangi wang tunai sebanyak RM10,000?

Jangan lupa sertai Cosmoderm Perfect Balance Virtual Media Launch pada 27 Januari 2021 pada jam 9.00 malam.

Ada beberapa tetamu istimewa dan persembahan hebat untuk ditonton.

Klik link ⏩ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160588333184409&id=311273939408 


Unboxing New Cosmoderm Skin Lab PERFECT BALANCED dari Cosmoderm 

Semalam ramai yang tanya ada apa dalam Pink box tu? Jadi juju teruja nak kongsikan dengan korang...

๐ŸŒธ Perfect Balanced Foaming Cleanser

๐ŸŒธ Perfect Balanced Toning Lotion

๐ŸŒธ Perfect Balanced Soothing WOW Cream 

๐ŸŒธ Perfect Balanced Sun Milk SPF 25 PA++

Terdapat 2 bahan penting dalam Cosmoderm Skin Lab iaitu gabungan Prebiotic dan Calamine.

Kesannya?

Kulit wajah akan selalu rasa lembab (soothing) dan lembut serta perlindungan prebiotic sendiri dapat melindungi luar dan dalam kulit dengan menyeluruh. 


Inilah yang dikatakan Perfect Balance. Sah sentiasa lembab dan tak ragu sebab sejak azali Cosmoderm mempunyai pengesahan dari Dermatologi Tested. Kepercayaan baik.

Cantik tak? Terus berseri bilik air juju tau. Dah la pink, cantik teratur siap ada nombor. Jadi tak adalah salah ambil ke kan haha. 

Bukan juju je sorang pakai, suami pun kongsi pakai sama tau. Jadi pengguna bijak. Pilihan Cosmoderm memang pilihan terbaik. 

Boleh dibeli di mana-mana Watson terdekat anda. Lets cecantik together you ols! ๐Ÿ’Ÿ

Keterangan lanjut, layari:

3 Comments

  1. cantik dia punya susun dalam bilik air..bila kita punya nak sampai ni. nak susun lawa2 camni gak. hehe

    ReplyDelete
  2. Saw a lot of people posting it on Instagram as well. :D

    The box looks really good though like a doolhouse.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)