Makanan sunnah, antaranya kurma juju suka sangat amal. Kadang-kadang, juju rendam buah kurma dalam segelas air dan baca surah 3 qul. Tujuan untuk kesihatan diri dan untuk anak beranak juju. Ada banyak jenis kurma. 

Antaranya kurma Safawi, Ajwa, Mariami, Medjoul dan Tangkai. Dalam banyak-banyak kurma, apa yang juju cari adalah kualiti. Buatlah nama sebanyak mana pun, kualiti dan premium kurma juju sangat titik beratkan. 
Anak juju si Abg Qi tanya soalan semalam. 

Umi, kurma dimakan waktu bulan puasa je kan? Kenapa umi beli kurma lagi? Bukan hari tu umi dah beli kah?

Tersenyum juju mendengar soalan dari anak yang baru berumur 9 tahun. Kurma boleh dinikmati setiap hari malah ia makanan sunnah yang selalu dan perlu diamalkan. 

Kalau ditanya juju, paling disukai kurma apa? Mariami. Ya, ia bersifat kering, lembut dan mudah dimakan serta senang diselit celah handbeg sebab kurang berbau. 

Di rumah juju akan pastikan kurma ada dalam diet seharian malah jadi bahan kunyah depan tv. Nak ajar si kecil snek bagus? Mulai dengan kurma.

Pernah dengar Al Hannan?
Juju selalu berangan, kalaulah dapat keluarkan jenama sendiri atas keluaran produk kurma. Alangkah baiknya dapat edarkan kurma bermutu baik dan memenuhi standard antarabangsa.

Ya dengan Al Hannan, mungkin impian juju dan impian anda akan jadi kenyataan. 

AL HANNAN GROUP TRADING di Malaysia dimiliki sepenuhnya oleh rakyat berstatus Bumiputera. 

Hasil bacaan dan kajian juju, mereka sangat berpengalaman luas kerana pernah bekerjasama dengan syarikat perdagangan di Yaman, Iran, Mesir, Tunisia, Arab Saudi, Palestin dan Malaysia. 

Jadi dengan itulah Al Hannan Group Trading ditubuhkan.

Bina jenama sendiri - OEM ๐Ÿ‘
Boleh jana pendapatan sampingan!
Betul tu, dengan Al Hannanx memberi peluang kepada para usahawan termasuk kita sendiri secara individu yang berimpian punya label sendiri dan jenama sendiri. 

Dah la produk bermutu tinggi, konsep pemasaran untuk dijadikan sebagai pemberian hadiah atau perniagaan di kiosk, pasaraya, kedai runcit, malah dimana sahaja jenama kurma label kita boleh dipasarkan dengan senang. 

➡️ Jualan secara runcit
Katalah modal kecil, boleh cuba jana pendapatan dengan jualan secara runcit. Beli beberapa pek, kemudian jual sendiri dengan kawan-kawan, keluarga, mahupun online. Sekarang senang ada pelbagai media sosial. Boleh iklan dimana-mana je kan. 

➡️ Jualan secara borong
Faedah menarik menanti buat usahawan yang ada kedai atau kedai online. Boleh buat belian secara pukal atau borong lagi mudah dengan kurma Al Hannan. Boleh juga jual secara kiosk kecil dengan meletakkan produk kurma dengan jenama sendiri. 

Rakan niaga Al Hannan (Ejen/Stokis)
Al Hannan sudah ramai diketahui umum. Jadi tidak susah lah nak buat pendapatan sampingan melaluinya. Terdapat dua pakej untuk ejen dan juga stokis dimana keuntungan hasil jualan di antara 25% - 30%. 

Banyak bukan? Jadi jomlah kita rebut peluang ni bersama. 

Kelebihan OEM bersama Al HANNANX : 
  • Kilang pembungkusan mempunyai sijil HALAL dari JAKIM dan MeSTI. 
  • Barcode untuk setiap jenis kurma yang ditawarkan.
  • Mempunyai maklumat nutrisi untuk setiap kurma
  • Kurma dipek dan zip lock pouch yang mampu mengekalkan kesegaran kurma
  • Reka bentuk label yang menarik diberikan secara percuma.



Jenis-jenis kurma pemborong Al Hannan





Senarai harga kurma untuk buat jenama kurma sendiri

Bagi pandangan juju sendiri, pakej yang disediakan sangat menarik. Lagi pun ramai sekarang musim bekerja dari rumah, apa salahnya kita bantu ekonomi rumah tangga dengan jana pendapatan melalui jual kurma. Pahala dapat, hasil keuntungan pun dapat. 

Keterangan lanjut layari : 

Tel: +60168734032
Email: sales.alhannan@gmail.com

7 Comments

  1. This makes me want to eat dates right now. :D

    ReplyDelete
  2. Bagusnya Al Hannan ni, dorang bukak peluang untuk jana pendapatan. Tambah time2 mcm ni...

    ReplyDelete
  3. Kurma ajwa, safawi and mariami favorite saya...

    ReplyDelete
  4. Kak Nina suka mariyami dan ajwa! Lagi best sebab beli harga borong dapat murah dan menguntungkan

    ReplyDelete
  5. Kurma premium jenama Al Hannan ni memang sedap. Puas hati dengan kualiti dan rasa.

    ReplyDelete
  6. Kurma premium jenama Al Hannan ni memang sedap. Puas hati dengan kualiti dan rasa.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)