Fuhh, zaman sekarang emas boleh beli dan tempah online je tau, tup tup eh sampai dah kurier emas melalui penghantaran pos. Di jamin selamat. 

Juju terdengar Kedai Emas Hajjah Halijah S/B  ini ada offer pakej menabung. Serendah RM100 sebulan dan paling maksimum RM1,000 sebulan pun ada. ๐Ÿ˜ƒ

Juju dapat tau sebab terbaca satu info dari kedai emas ini mengatakan kalau kita simpan menabung di situ nanti kita dapat potongan harga emas RM10-RM15 tau. 

Ia bergantung tahap berapa lama simpanan dan pemberian diskaun khas mengikut harga pasaran semasa tau. Wowww!! Menarik! ๐Ÿคฏ๐Ÿ˜ฑ

Laa ni kan trend #masdora alaa yang ada coating enamel bentuk ala² pandora versi emas. Cantik you! Enamel yg melekat kat emas tu tak menjejaskan langsung emas jenis 916, tetap kekal emas 916. 

Huhhh siap boleh kurier khas selamat sampai satu Malaysia wak! Hebat! 

Wahhh sambil simpan duit, dapat diskaun menarik masa nak pilih emas bila tiba kita nak beli. Ehhh jimat ni!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Ni kedainya, ada beberapa cawangan tau Kedai Emas Hajjah Halijah.
Rajin buat live FB, juju pun suka tengok hahahha. 

Ada dua tahap kaedah pakej penyimpanan di Kedai Emas Hajjah Halijah (KEHH) antaranya ialah...

Tempoh 1 : 6 Bulan – Anda layak untuk mendapatkan potongan harga emas sebanyak RM15 daripada harga pasaran emas semasa. 

Tempoh 2 : 12 Bulan – Anda layak untuk mendapatkan potongan harga emas sebanyak RM10 daripada harga pasaran emas semasa. 

Pakej Menabung Bersama Kedai Emas Hajjah Halijah 
  1. Pakej Silver : RM100/bulan 
  2. Pakej Gold : RM200/bulan 
  3. Pakej Diamond: RM500/bulan 
  4. Pakej Platinium : RM1000/bulan
Wah, senang je kaedah pakej penyimpanan di KEHH ni tau, jelas dan tiada maksud tersembunyi. Katalah juju nak masuk pelan pakej penyimpanan untuk 6 bulan mulai tahun 2021, nanti bulan 6 tahun 2021 juju dah boleh guna duit simpanan tu untuk pembelian emas dan sekaligus dapat harga potongan mengikut harga semasa tau.

Wahhhhhhhhhh, jimat duit betul. Ini yang terus nak wishlist jenis paten mana juju suka. Antaranya seperti dibawah. Almaklumlah tangan jenis besar, so kena tengok paten dalam 2 ibu jari baru puas hati. 
Juju suka gelang jenis padu. Sebab puas hati lah orang cakap. Pakai pun tak rasa sedap aagituuu wishlist juju. Yang ini macam dua lapis kan...maybe nak buat 1 lapis tapi tebal sikit je. 

Pilihan lain memang banyak, antaranya paten ini. 

Wow Pulut dakap lincin namanya. Not bad kan. 

Juju nak kongsikan sedikit ilmu pasal emas. 
Mari tambah ilmu jom, tak rugi labur emas. 

(1) Emas adalah alat penyimpan nilai wang anda, nilainya adalah fleksible. Walau ada masanya nilai emas menurun, namun tidak selamanya ia akan terus menurun sebaliknya bila tiba masa nilainya akan kembali naik dah kukuh. 

(2) Atasi masalah inflasi, dengan kepelbagaian kos hidup yang semakin meningkat, nilai yang ada pada wang akan mengalami pengecilan pada nilainya kerana kuasa beli pengguna yang semakin hari semakin jatuh. 

(3) Emas merupakan pelaburan yang terbaik untuk masa depan seperti pendidikan, perniagaan, perkahwinan, umrah & haji. Kerana nilai Emas adalah seiring dengan perubahan masa dan zaman (kalis inflasi). 

(4) Mudah untuk dicairkan menjadi wang pada bila-bila masa terutama bila mengalami waktu kecemasan dan nilainya mengikut harga semasa pasaran emas seluruh dunia. 

(5) Aset yang mudah utk diselamatkan terutama apabila berlaku bencana alam. Dari sifat fizikal emas yang tahan lasak dan tidak mudah dileburkan oleh suhu. 

Siapa yang suka jenis gelang pulut dakap paten ni menarik dan kebabom juga kan. Kalau nak hadiahkan dekat ibu tercinta sure ibu sayang korang punyalah hahaha

Idaman juju, biskut tawa huwaaaaaa...apeni semua cantik-cantik lah kedai emas ni jual. Rambang mata juju sudah. 

Pssstttt semalam kawan juju share kedai ni offer RM233/1 gm tau...fuhhhh lagi! 

Murah weyyyy, mcm tau² jaa juju dok tgh survey emas jugak, biskut tawar comey come to mama plishhhh...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Jom kita melabur tabungan dengan Kedai Emas Hajah Halijah. Puas hatilah !

Untuk info lanjut layari link dibawah, follow rapat terus dan join telegram mereka okey. 

Jangan tunggu lagi !

Ingat Emas ; KEHH Gerbang Dunia Emas Anda!

Facebook : https://www.facebook.com/kedaiemashajjahhalijah 

Telegram : https://t.me/s/kedaiemashajjahhalijahsb?before=1257 

Instagram : https://www.instagram.com/kedaiemashajjahhalijahsb/

#KedaiEmasHajjahHalijahSB #gelangemas #rantaiemas #gold #emas916murah #emas916

7 Comments

  1. uiiish liplap liplap emas dia hehe.. cantik menggoda.
    elokla kalau ada lebih buat pelaburan emas ni..

    ReplyDelete
  2. Meghelip la juju dgn emas hajah halijah lepas ni...

    ReplyDelete
  3. Emas semakin menjadi pilihan.. Ramai yang sudah mendapat Pendedahan mengenai emas ni. Bukan sekadar perhiasan.

    ReplyDelete
  4. These gold ornaments look really enticing. Need to snap them up asap as good form of investment. :)

    ReplyDelete
  5. Wow macam menarik je. Boleh la survey sini pulak nanti

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)