Baju Plus Size Malaysia Theusaha Ezarie Corak Memukau Pandangan Wanita | Julia Johari
Booking.com

Baju Plus Size Malaysia Theusaha Ezarie Corak Memukau Pandangan Wanita

Menjelang raya 2015 ni ramai yang tengah cari blouse raya cantik-cantik yang boleh digayakan untuk hari raya kedua, ketiga dan seterusnya. Yelah, baju hari raya pertama sudah tentu ada kan, tapi pening nak cari baju raya simple dan mudah digayakan tapi nampak mahal anda boleh pilih Theusaha Ezarie Plus Size Malaysia.

Kebetulan, julia pun tengah mencari blouse yang boleh digayakan di semua majlis, tak kiralah hari raya ke berapa ke, ke pejabat ke dan dimana-mana sahaja julia boleh pakai. Selesa pakai blouse dari Theusaha Ezarie sebab material kainnya sangat lembut, dan memukau pandangan suami julia, pujian suami tu yang buat julia rasa yakin butik online ini lain dari yang lain di pasaran.


Dari kaca mata julia
Theusaha Ezarie ini banyak memasarkan baju-baju wanita yang terdiri dari pelbagai saiz, terutama saiz besar. Susah nak cari baju saiz besar yang cantik, corak menarik dan kualiti kain yang selesa dengan keadaan iklim Malaysia yang lembab dan panas. 

Pemilihan corak untuk apa jua jenis event sama ada ke pejabat, ke kenduri kahwin, ke majlis keraian, party, travel mahupun family day, blouse Theusaha Ezarie ini tampak sangat ekslusif. Tak rugi anda beli, sebab sangat-sangat cantik!!! Boleh digayakan dengan skirt labuh atau seluar. Mudah kan!

Hasil penelitian julia, blouse Theusaha Ezarie ini dijahit dengan kemas, lihatlah sendiri!



Kelebihan Theusaha Ezarie
  1. Produk keluaran Bumiputera
  2. Corak versatile banyak warna
  3. Kain tidak mudah renyuk
  4. Sesuai untuk mereka bertubuh besar/medium/besar di bahagian pinggul
  5. Tidak panas dan kain sangat sejuk
  6. Tidak jarang dan tak perlu pakai inner
  7. Labuh melebihi paras punggung dan lengan labuh
  8. Warna tidak luntur selepas di cuci
Antara corak yang tengah in di pasaran sekarang, anda boleh lihat sedikit paparan di bawah:




 




RM 79.00 sahaja

Available in xl,xxl and xxxl

Fabric  - Silk polyblend

Keyhole button opening on the back
A-line silhouette perfect for all body types

Murah dan berkualiti, semua orang nakkan apa lagi terjah link dibawah untuk lebih info

Jom Order:
FB Page: Theusaha Ezarie
WhatsApp: 019-7198562


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

30 comments:

  1. kain cam ni tak yah iron.. senang sarung terus jer.. jimat masa ..hehee

    ReplyDelete
  2. cantik! boleh beli satu baju ni kat mak ena. mesti dia suka

    ReplyDelete
  3. Cantik la corak dia...geramnyer...nak belikan gak tuk auntie Sal...

    ReplyDelete
  4. Mak suka sangat baju macam ni, tambah2 kain hat lembut dan sejuk..murah sangta la rm79 ni..nak kena pi usha2 jap la yer..thanks kasi info bab baju ni

    ReplyDelete
  5. Mak suka sangat baju macam ni, tambah2 kain hat lembut dan sejuk..murah sangta la rm79 ni..nak kena pi usha2 jap la yer..thanks kasi info bab baju ni

    ReplyDelete
  6. Mak suka sangat baju macam ni, tambah2 kain hat lembut dan sejuk..murah sangta la rm79 ni..nak kena pi usha2 jap la yer..thanks kasi info bab baju ni

    ReplyDelete
  7. baju ni leh pakai masa preggy gak kan... 2 in 1 gitu... hihi

    ReplyDelete
  8. Wah..cantik cantik baju.. Terbaekk ni..

    ReplyDelete
  9. Wah..cantik cantik baju.. Terbaekk ni..

    ReplyDelete
  10. Wah..cantik cantik baju.. Terbaekk ni..

    ReplyDelete
  11. wah cantik coraknya..harga pun berpatutan..

    ReplyDelete
  12. wah cantik coraknya..harga pun berpatutan..

    ReplyDelete
  13. xyah iron tu yg best.. corak pun cantik..

    ReplyDelete
  14. Warna yang menyegarkan.... dah rase macam dekat raya rasenya......

    ReplyDelete
  15. Warna yang menyegarkan.... dah rase macam dekat raya rasenya......

    ReplyDelete
  16. Warna menarik dan corak yang unik!

    ReplyDelete
  17. Waah keluaran bumiputera tu. Kualiti mantop. Tahniah theusaha ezarie

    ReplyDelete
  18. wahhh cantik, harga pun berpatutan..

    ReplyDelete
  19. Cntik ...nti usha2 la nk beli tuk mak

    ReplyDelete
  20. Cntik jgk ya...Sesuai la utk orang yang berbadan besar.Harga pun murah...

    ReplyDelete
  21. Cantik juju pakai..corak pun menarik..yang penting tak mudah renyuk..

    ReplyDelete
  22. ya Allah...cantik-cantik baju.....huuuuuu

    ReplyDelete
  23. santekkkk..suke corak2 abstrak cmni..

    ReplyDelete
  24. Cantik! Susah nak cari blouse size besar tp cantik camni. Nnt nak terjah lah

    ReplyDelete
  25. cantik corak batik mcm ni.. corak abstrak ni unik.. sukalaa

    ReplyDelete
  26. corak2 menarik.. sesuai dengan Juju..

    ReplyDelete
  27. best la sebab besar.
    kebanyakan yg jual kat kedai, kecik2...
    bila saiz besar, mudah nak pilih oleh aida, mak budak ni :)

    ReplyDelete
  28. nampak cantik tapi macam tak sesuai dgn sally......

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com