Flawless Tanpa Solekan Tebal Lagi | Ephyra Skin Bar | Julia Johari
Booking.com

Flawless Tanpa Solekan Tebal Lagi | Ephyra Skin Bar

Orang kata kalau nak tau keberkesanan satu-satu skin care kita kena tunggu hasil lebih kurang 3 bulan kan? Ni haa wajah julia terkini tanpa sebarang solekan, flawless (licin tau tu i ngaku kulit flawless heheheh) hanya pakai lip gloss je. Berani ko julia keluar tak pakai makeup? Hahahha mek julia ni kalau korang nak tau rahsia dia, dia pi pasar malam pun dia makeup tebal weh, gila kan? Semata nak jaga wajah dari orang tau ko ada bekas jerawat dan jerawat halus bertengkek-tengkek. But now sang pencinta makeup macam julia dan memang kaki hobi makeup tak perlu dah bermakeup tebal sepanjang masa, now makeup tipis pun dah boleh rasa flawless!

Ala orang dah cantik pakai apa pun cantik
Emmm korang, tu korang kata, aku tak kata aku cantik pun, tapi aku nak cakap aku hargai diri aku sekarang, dulu rasa rendah diri disebalik solekan tebal beb, malu aku nak cerita.

Kulit mengelupas disekitar dagu tu sampai ke pipi...mengelupas halus, aku rasa tu perubahan hormon sebab selama ini aku pakai pencuci muka lain tak pernah jadi gitu pun, lama-lama kulit aku reject pencuci muka dulu, pastu aku takut dah nak pakai apa.....worsttttttttt la beb sebab aku kena makeup pastu tak cuci, cuci pun air biasa. hmmmmmmmmm

Cuba korang bayangkan!
Kalau bedak makeup hari-hari ditempek kat muka, pastu ko tak pakai langsung makeup remover dan segala benda alah nak tanggalkan makeup (jenis pemalas macam aku ni memang cakap apa pun susah nak sedor) pastu lama kelamaan bedak atas bedak atas bedak semalam bertengkek-tengkek atas muka ko apa jadi?

Muka ko mula buat perangai manja dia....berminyak...tetiba jadi kering tak tentu pasal, walhal aku kadang2 makan Vitamin C pun dia buat perangai juga...dah tu apa kena dah dengan ko?

Jawapannya!
Ephyra Skin Bar penyelamat aku...gila tak selamat, sebab orang pemalas macam aku sangat sesuai tenyeh sabun tu kat muka, bukan setakat pencuci je, boleh remove makeup aku dalam masa yang sama lepas cuci aku rasa licin je langsung tak payah tempek sebarang cream moisturizer apa pun.

Aah tu lah aku, pemalas! Aku bersyukur sangat mula-mula aku review produk ini sebagai blogger review, tak sangka plak aku terus melekat dengan Ephyra Skin Bar ni...

Aku tak dibayar untuk entry review ni beb!
Ikhlas aku nak story kat korang, aku bukan jenis hadap duit ringgit sangat, apa yang aku dapat nanti kalau cerita benda semata duit nak bagi korang pakai produk yang tak sesuai dengan kulit Asia kita semua ini.

Lahir dari hati aku, sekarang aku belah sabun ephyra tu jadi 4 ketul kecil, 1 ketul kecil utk seminggu pakai, aku jimat2 guna, husband aku pun suka sangat la tenyeh si ephyra skin bar tu hahahhahah kadang2 tak sampai sebulan dah habis....

So aku kena beli khas untuk husband aku plak hahhahahhahahhahha (melampau aku sorok sabun tu kikiki sayang kot)

WhatsApps Oder direct dengan julia senang:
013-6327 333


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333

19 comments:

  1. part rajin mekap malas nak cuci tu kite la pastu kulit minyak2 ya ampun.ni baru smggu test ephyra skinbar ni mmg muka sgt kurang berminyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Jelita, wonderfull sharing experience dear, samalah julia pun lagi pemalasssss nak guna makeup remover segala mak nenek...now with ephyra skin bar selesai masalah pemalas tu hehehehhe

      Delete
  2. kannn. ephyra memang best bila gunaa :D

    ReplyDelete
  3. info yang bermanfaat dari blog ni. memang best

    ReplyDelete
  4. Ena suka ephyra skinbar, dua bulan guna.. muka jadi elok.. terbaiklahhhh

    ReplyDelete
  5. Kongsi pakai dgn en abang pun apa salahnya Ju.
    Kakak teringin juga nak bagi anak dara kakak mencuba.

    ReplyDelete
  6. Selamat menyambut ramadhan yg bakal tiba Ju
    Mohon kemaafan salah dan silap kakak.

    ReplyDelete
  7. Memang best la..patut ju makin cantik..:)

    ReplyDelete
  8. terbaik la jue.. kalau dah sesuai maintain jer ok..farah kulit jenis sensitif..so memang maintain yang pakai skrg..takut nak tukar..hehehe

    ReplyDelete
  9. Assalam julia,
    he3
    flawless uols he3
    nak jugaks :)

    ReplyDelete
  10. Flawless & berkilat muka dik Juju..

    ReplyDelete
  11. makin berseri-seri la ju raya nanti

    ReplyDelete
  12. update harga plissss..hikhikhik..sebab ephyra yg minum tu mahal sket kan..tp nmpk flawlwss sgt ju..

    ReplyDelete
  13. Wah wah kak jue. makin pelohlesss lah! heheeh :)

    ReplyDelete
  14. HANYA PAKAI SKIN BAR JE KE ..XPERLU LAIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah ada set Ephyra Skin Care Series terdiri daripada:
      - Ephyra skin bar (pencuci muka)
      - Ephyra skin nano ( serum )
      - Ephyra skin snow (pelembab siang dan malam)

      Kalau berminat boleh wassup pengedar sah 013-6327333

      Delete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com