Mudahnya Memasak Dimana Sahaja Dengan Multifunctional Mini Electric Cooker / Steamer | Julia Johari
Booking.com

Mudahnya Memasak Dimana Sahaja Dengan Multifunctional Mini Electric Cooker / Steamer


Ramai personal mesej julia di FB mahupun di Wassup bertanyakan dimana nak beli periuk doraemon ni lepas baca review Julia dan Kak Izwa (blogger famous berjaya ikut jejak dan masak di hotel dan di pejabat, syabas) hahahaha, korang nak bagi tahu julia tak jual la, julia cuma review produk je tau, nanti julia cerita rahsia lubuk murah julia beli periuk doraemon ni tau, saje bg istilah nama periuk doraemon sebab semua leh masak simple2 je dalam tanpa minyak weeee~


Click Review Entry Lepas 

Puas hati dah baca pengalaman julia yang lepas? 
Tak puas hati lagi?
Jom click 2 link dibawah dan baca second review hot dari blogger terkenal yang tergoda menggunakan periuk doraemon.

Okey, banyak dah review link julia tempek dalam entry ni untuk memudahkan anda di luar sana memasak di mana sahaja sesuai untuk kaum lelaki dan wanita.
Jom lihat gambar periuk doraemon ni.
RM 46.00 NOW!!!
Before RM 79.00 , You save 42%

How To Buy:
Click Link LAZADA
Taip di kotak search: 
"Multifunctional Mini Electric Cooker / Steamer"

Semoga Anda Semua Gembira Menggunakannya :)
Nanti julia up entry resepi yang julia dah buat guna periuk doraemon ni tau, simple je janji kenyang dan menyihatkan, jimat duit poket bulanan anda!

14 comments:

  1. boleh ni buat masak dlm bilik... dh kecik senang nk sembunyikan kalai ada spotchek heheheh

    ReplyDelete
  2. OOOO...Beli kat Lazada...yeay nak cari nanti....dapat jugak jawapan...puas cari sampai ke Harvey Norman...

    ReplyDelete
  3. Kalau dah ada ini pun masih tak nak bawa bekal tak tahulah ye Ju. Baik beli siapa yg belum ada:)

    ReplyDelete
  4. murah jer . blh la guna bila tetiba gas habis ...

    ReplyDelete
  5. menarik ni. senang dibawa ke mana mana. heheh :)

    ReplyDelete
  6. murahhhh..
    nk rembat 1 la..
    ade baby nnt senang nk bwk travel..danish dl ila mmg lebih suke msk sendiri..siap bwk puree dr umah ms travel..tp yg lecehnye kene bwk berbekas2 tu msk fridge n nk mkn kene pnskan..klu ade periuk doremon ni skali msk je sehari..hekhekhek..akan difikirkan..
    tq ju..mmg dr aritu nk bli..

    ReplyDelete
  7. Chop!chop!! Blogger femes??oh tidak, anda salah org ni! Hehehee..

    No femes amos..but nice entry dik nnti akak share sebab ade ramai jugak tanye beli kat mana benda ni ;)

    ReplyDelete
  8. nak rembat seketul jugak la julia.. hahaha terpengaruh lebih ni.. mati kalo en asben i tahu ni..

    ReplyDelete
  9. ida tak test lagii sbb ida pos ke umah mak... tak pergi2 lagi umah mak nak amik hehehhehe ~

    ReplyDelete
  10. farah pun nak beli satu jugak la..letak kat ofis..boleh jimat!!! =D

    ReplyDelete
  11. Macam best jer...terutama untuk masak kt ofis juga orang bujang atau orang baru kawen...

    ReplyDelete
  12. kak, nak tny.. bekas dia memang kecil utk sorang makan ka...

    ReplyDelete
  13. masak megi lagi la best wakakakak /asyik megi je

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com