Berlabuh bertandang elok terus di rumah juju. Tudiaaa, terliur uiiii. ๐Ÿ˜‹

Meh sini nak bagi tau. Nasi dagang ni adalah salah satu makanan tradisional warisan anak Melayu jati sejak zaman dulu kala tau. 

Nasi dagang juga salah satu makanan kesukaan suami juju. Bagi juju yang baru berjinak nak pandai makan nasi dagang, agak mencabar sebenarnya.

Bertahun lamanya ambil masa nak pandai makan kalau balik ke kampung suami. Tetaplah tak juga pandai makan, rasa asing. 

Tapi setelah mencuba pertama kali Nasi Dagang Premium dari Grannies, terus buat juju jatuh cinta dan suka nasi dagang. Mari tonton Video ๐Ÿ‘‰ REELS di IG. 

Hebat Grannies, boleh ubah dari seseorang tak suka makan jadi suka makan makanan tradisi. Sebab tu aku pilih Grannies.


Untuk pengetahuan kalian semua, bahan masakan dan rempah ratus yang digunakan dari Grannies mengguna pakai dari bahan berkualiti tinggi iaitu Beras Basmathi Pusa Cream dan adunan rempah ratus asli dari negeri Terengganu.

Di Malaysia banyak makanan sedap, tapi tak ramai anak-anak Malaysia tahu kewujudan Nasi Dagang itu sendiri. 

Jadi juju sebagai ibu, wajib perkenalkan menu ini kepada anak juju sendiri sambil juju kongsikan dengan anda semua betapa lazatnya nasi dagang terlajak sedap dari Grannies. ๐Ÿ˜˜



Puas hati, akan datang nak kirim order dekat mak abah, kalau mereka tau nasi dagang sesedap ini mesti nak repeat order punyalah. Lajuuuu sampai rider hantar. 

Juju pilih set Jumbo Kenyir. Yang best tu kalau beli set Jumbo dapat macam-macam FREE. 
๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘

Ni pecahan harga. Senang nak pilih. 

Order kat ejen diorg. 

Hebat air tangan Grannies, puas hati order dengan ejen Grannies, wallaaa ๐Ÿค—☺๐Ÿ˜

Burpp !!! Alhamdulilah, sedapppp boh !!! ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹

Ramai pm tepi juju minta nombor ejen Grannies. 

Nah PM order laju-laju 

➡️  013-907 5199

Yang sedap je juju kongsi ๐Ÿ‘

Tak sedap juju tak kongsi ๐Ÿ˜‚

Info lanjut layari Grannies :
IG : Grannies Nasi Dagang Premium
FB : Grannies Nasi Dagang Premium

4 Comments

  1. terliur tgk juju update aritu..nanti bole try..selalu tgk retis order

    ReplyDelete
  2. banyak pilihan , sesuai dimakan sendirian atau dengan keluarga besar.

    Nanti nak cubalah. Dah lama tak makan Nasi Dagang . Susah juga cari kat kawasan ni.

    ReplyDelete
  3. If only I could try these...wow... *drooling* look at the size of the prawns...so huge!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)