Hai semua, siapa peminat air Tealive kat sini, sila tunjuk thumbsup? ๐Ÿ‘

Wahh ramainya suka !!! Give me 5 guys. ❤

Haruslah juju sekeluarga pun tak ketinggalan turut sama suka air Tealive. Heaven gila kalau dapat beli rasa yang disukai tau. Lagi pun memang rasa air Tealive rasa segar dan sangat sedap, lagi-lagi ada pearl tu syok kunyah. Anak juju si Abg Qi tu pun suka, perisa Shaka Lava la paling dia suka minum.

Kadang tu berebut nak minum dengan dia tau, lepas tu mana puas asyik tak cukup. Kena beli sorang satu baru puas. 

Menariknya, bila Tealive Malaysia lancarkan minuman versi bentuk botol kedap udara seperti gambar diatas lagi lah bertambah syokkkk! 

Tau sebab apa?
Bila-bila masa boleh minum tau, tak payah nak beratur panjang-panjang nak tunggu nombor giliran. 

Beli je TEALIVE dekat website FoodPanda je senang korang. ๐Ÿ‘
Tengah order online, nak bagi foodpanda hantar delivery minuman Tealive dekat saudara. Surprise!!! 
Lagi pun, bawah rumah juju memang ada Tealive. 

Sesekali nak juga buat pesanan kejutan istimewa melalui penghantaran FoodPanda. Memang air kegemaran famili yang jauh dari cawangan dah tak perlu risau dah, pilih-pilih, bayar dan terus sampai kejutan di rumah kalian. Yeyy!


Kelebihan Tealive #JustPourIt ialah...
- Sekali beli banyak boleh minum banyak kali dan hari lain di rumah je, tak habis boleh tutup dan simpan dalam peti ais. 

- Lagi jimat masa, wang dan tenaga. Setiap hari boleh menikmati minuman air teh Tealive yang super duper sedap. 

- Ada dua jenis pilihan Signature Milk Tea dan Superior Coco dalam versi botol.

- Tiada bahan pengawet 


- Topping juga disediakan pearls, grass jelly, pudding atau ready-to-eat oats dalam bekas yang berlainan. 


- Disediakan pada hari tempahan anda, jadi terbukti ia segar. 


Ehhhh bestnya!!! 

Rupa botol #JustPourIt tu sangat cantik dan menarik mata melihatnya kan. Juju suka la, cantik je. 

Terliur pulak tengok botol air Tealive Superior Coco, huiiii tertelan air liur pulak dah hahaha. 






Nak order senang je. 
Ia hadir dalam 2 versi sama ada regular set terdiri dari 3 botol Tealive and 3 toppings berharga (RM55) atau pembelian versi jumbo set terdiri 6 botol and 8 toppings berharga (RM95).

Berbaloi-baloi sangat. Beli lebih dapat jamu famili sepuasnya. 


Jadi tunggu apa lagi, marilah kita order online je. Senang, duduk rumah Tealive sampai terus ke pintu rumah. Hooreyyy! 

14 Comments

  1. Wah best yer. Baru tahu ni. Thanks sharing nnt nak order gak lah

    ReplyDelete
  2. Sedapnya.. I peminat tealive.. Bila ad emcm ni harus order ye

    ReplyDelete
  3. Menarik jugak ni . Takyah nak beratur panjangkan. Ketik hujung jari terus sampai depan rumah. Tq share Juju sebab k.Sal baru tahu kewujudannya..hehehe

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba lagi yang ni. Macam best je

    ReplyDelete
  5. Wah.... Memang jimat ni..!! Lagi syok dapat minum puas-puas bersama seisi keluarga. Thanks sharing Juju

    ReplyDelete
  6. senang keja.,.. x yah nk beratur apa bagai.. mcm best plak minuman baru ni.. senang nk minum,.... lamanya x pekena tealive, sedap tu

    ReplyDelete
  7. Menarik! Boleh laa order. Memang suka Tealive.

    ReplyDelete
  8. Ooo yg ni la anak2 akak dok kalut tu..ckp dlm botol kedap udara la..

    ReplyDelete
  9. macam2 cari sekarang kan orang berniaga.
    akak pun suka gak sesekali beli tealive ni. suka yang grassjelly tu je.

    ReplyDelete
  10. Aritu aiskrim boba, ni botol lak. Strawberry pudding tu ada dalam botol tak?

    ReplyDelete
  11. Sedapnya.. nanti nak tanya budak2 dalam rumah ni diaorang nak ke tak nak.

    ReplyDelete
  12. Wow sekarang ni ada dalam botol pulak. Bestnya. :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)