Day Curtain: Hadiah Langsir Baru Rumah Abah Mama | Julia Johari
Booking.com

Day Curtain: Hadiah Langsir Baru Rumah Abah Mama


Dah siap yeyyyyyy ! Tepuk Tangan ! Walaupun abah dan mama tak pernah baca blog julia, tapi diorang tau anak dia ada blog, acaner tu. Handphone dia orang canggih manggih, tapi diorang tak buh line intenet, katanya buat perabih je bukan nak cari apa pun hehehhee. Kalau lah diorang ada line internet kan, agak agak tiap tiap pagi mak pak aku sure tak baca blog anaknya si julia tu hehehhe. Mujur deme tak ada internet, leh lah pecah rahsia kat sini kikiki.


Korang tau day curtain tu amenda? Ala langsir zaman sekarang kan ada 2 besi palang, satu yang curtain heavy dan satu lagi curtain jarang jarang. Yang jarang2 ni lah namanya day curtain. Aku dah lama nak gantikan langsir rumah diorang, tau sebab apa, sebab dia orang ni penjimat sejati. Aku jahit langsir rumah diorang tu masa form 4, bayangkan sekarang aku dah kahwin beranak pinak, langsir tu jugak diguna sampai naikkkkkk lasam, koyak sikit dan berjahit. 

Yelah masa tu aku mula2 keje pun mana mampu nak beli curtain, bila dah buat bisnes ephyra tu lah aku ada duit lebih kumpul hajat nak beli curtain baru untuk mama abah, curtain rumah sendiri nantilah ye. Tak penting pun buat masa sekarang, pakai je selagi elok. Yang penting rumah mak pak aku berseri pasni yipppiii.
Aku beli banyak bidang sebab ada 3 frame besar langsir rumah diorang, aku ukur senyap2, masa diorang bz kt dapur, hahahhahahha so ukuran tu aku simpan len kali ada sale murah leh beli lagi kan click SINI...

Day Curtain Blink Blink !
RM15 semeter (Harga PROMO murah) 
3 frame besar 
Total semua dalam RM415 lebih termasuk kos jahit. Murah dah tu.

Nanti ada masa aku tunjuk gambar before and after curtain dipasang ye. Tak sabar nak tengok muka abah mama happy. Sian kat diorang tau...

12 comments:

  1. Bagus ju..anak solehah ni..keep it up sis

    ReplyDelete
  2. wow... sis... cantik.... bertuahnya mak ayah sis.... nak juga la.... hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh, Farah bulan December ni baru nak reccee...

    ReplyDelete
  4. cantik ju..berkilat2 tu yg cantik tu..glamer betul nnt bila dh pasang

    ReplyDelete
  5. Tempah kat mana tu ju. Nanti share ye tempah kat mana

    ReplyDelete
  6. bila nak surprise untuk sis pula?? hihihi
    ok lah tu.. murah sangat harga siap dengan kos jahit.

    ReplyDelete
  7. kegembiraan mak pak kita adalah kebahagiaan kita kan..good job julia!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com