LANGSIR MURAH SUDAH SELAMAT PILIH DAN TEMPAH DI SARAH HUGHES GLOBE ! | Julia Johari
Booking.com

LANGSIR MURAH SUDAH SELAMAT PILIH DAN TEMPAH DI SARAH HUGHES GLOBE !

Hari ini julia buat entry LIVE UPDATE terus dari Sarah Hughes Globe di jalan TAR Kuala Lumpur. Today is the day nak dapatkan kain langsir corak mewah dan mahal dengan harga tersangat murah. Pertama kali menjejakkan kaki disini julia dapat rasakan debaran tu, yelah macam nak pi ambil nombor undian kan dapat ke idok hehehe, yang bestnya impian nak beli langsir baru untuk abah dan mama harap tercapai disini, nak gantikan day light curtaian sahaja, curtain jenis berat masih okey lagi dirumah. Macam mana nak ke sini?

Parking dimana?
Bila cakap soal parking sudah semestinya di belakang KWSP ataupun di SOGO. Senang dan mudah je nak parking hari Jumaat ni, orang tak ramai pun. Okey dah nampak signboard besar SARAH HUGHES GLOBE kan moh kita masuk ke dalam. Tingkat 7 u ols !

Cari lif, kemudahan kat sini banyak lif dan cepat, suka lif cantik ni bersih !

Sampai dah julia tingkat 7, huhuhu debaran nak jumpa kak moon dan blogger lain, debaran juga nak pilih langsir haishhhh macam nak cari menantu gayanya hehhehe jom ke dalam

Inilah badge VIP tu, jangan lupa hanya jam 11 pagi - 4 petang sahaja tau mulai esok dan Ahad ini last. Pakai badge tu sepanjang berada dalam kedai ni ye.

 Bergambar kenangan dengan kak moonpunyerblog disebelah julia, serta kak Filani serta kak Peej Burhan. Rasa rendah diri bersama mereka, sangat sweet diorang ni tau peramah, masing-masing melilau tengok langsir hehehe semoga impian tercapai ye

Nak jadikan kelakar, julia ke hulu ke hilir depan Linda adik kepada Kak Pinkymomma hehehhehe memula terdetik dalam hati, ini ke adik kak fink, betul ke idok sebab selama ni baca blog rasa cm betul. Pastu tegur jugaklah, rupa-rupanya betullllllllllllll sah adik kak pinkymomma dan kami sebaya hahahhahhaha kecik doniaaaaaaa terus sembang macam kawan kenal bertahun, sebijik peramah macam hakak dia hahahhaha sakan dok cari langsir utk adik dia nak kahwin, nice to meet u linda. Mmmuahhhhhhhhhhh.

 Huwaaaaaaa langsir kartun ni cantik !
Boleh buat cadar katil kanak-kanak dan langsir sekali satu set, disini boleh upah jahit tau, tak mahal untuk harga promo kali ini RM7 je sekaki diorang ambil upah.


Awas !!!!!!!!!
Bila pakai badge VIP, jangan tengok kertas A4 punya promo harga ye, korang tengok tanda harga VIP label green light tu yang julia bulatkan di tiang tu tau. RM25 semeter murah kotttttttttt kain langsir baldu makde in belgium huhhhhhhhhhhhh tiup kuku hahhahaha


Jatuh cinta dengan langsir jenis baldu ni, RM25 semeter okey pengsan murahhhhhhh tp niat untuk langsir mama abah je dulu...hukhuk 

Mimpi nak langsir niiiiiiiiii.....huwaaaaaaaaa cantik kan !


Mai tengok apa yang ada !



Bukan RM10....tapi RM8 semeter...kain cantik gila !

Arghhhhhhhhhh corak munga2 lawanya....benci arrr semua cecantik !

Sini pun boleh tengok style langsir siap...amik mood kot2 nak tiru leh je.




Pilihan julia...nanti dah siap baru citer...renyah sikit nak citer kain tak siap jahit...suka corak day curtain ni lawa! Harap abah mama suka! RM15 semeter bidang besar murah !

Ina dan mawi, pembantu julia yang sangat bersabar dengan kerenah julia hahahaha memacam ku suruh dia kira semula, kira ukuran, kira memang penyabar leh tahan hahhahaha




Settle bayar kain dulu, upah jahit nanti bayar last amik langsir dah siap jahit, yeyyyyyyy berbaloi2 hunting langsir sini !


Terlepas hari ini?
Tak apa esok dan lusa ada beb !
Puas hati sangat-sangat yeyyy mission settle.

Boleh baca detail review di SINI

11 comments:

  1. jauhnya..kalau dekat pi dah..saya tengah plan nak cari kain langsir ni..

    ReplyDelete
  2. langsir kat rumah dah lama tak tukar. kena bawak umi ni :D

    ReplyDelete
  3. ida ari tu ingat nak pergi pastu nk beli langsir letak mana? hahahha kan best kalau ade umah sendirii.. mmg ida kejarrrrrrrrrrrrrr langsir murahhhh gile niii hehehhehee

    ReplyDelete
  4. wahhhh..gila haku tgk langsir niiiii..tp xdpt nk pegi aritu..

    ReplyDelete
  5. Linda tu kite kenal..classmate masa di poli. Anyway thanks for sharing...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com