LANGSIR MURAH : Sarah Hughes Globe Jalan TAR Kuala Lumpur | Julia Johari
Booking.com

LANGSIR MURAH : Sarah Hughes Globe Jalan TAR Kuala Lumpur

Teringat nak beli langsir baru untuk rumah abah dan mama. Dulu masa form 4 julia jahit sendiri tau langsir rumah parents julia. Lama dah tak berganti baru, bayangkan berpuluh tahun pun langsir kat rumah tu dah jadi kusam dan kurang berseri lagi. Kebetulan terbaca di blog rakan seperjuangan Kakak Moon ada hebah di SINI. Bayangkan harga dari RM80 ke RM89 semeter jenis langsir mewah dan mahal boleh drop harga murah RM20 ke RM 25 semeter. BETULKAH? TAK PERCAYA KAH? Erkkkk jangan buat andaian selagi anda tak baca sampai habis hehhehe.

Pelanggan VIP Tiga Hari Sahaja
Bila tarikhnya julia, jeng-jeng ! Sekarang ambil kalender kt handphone masing-masing, set Langsir Murah:


PENTING! 
Cari Blogger Kak Moon di aras 7 tu dia akan berikan badge VIP untuk dapat diskaun tau.

Dah kenal Kak Moon cantik manis tu kan, minta baik baik padanya 
<<< Badge VIP Moonpunyerblog >>>

Sudah dapat badge tu terus tampal kt baju korang tau, nanti masa nak pilih, potong langsir dan harga bayar akan dapat harga VIP tau ! 

Lihat bukti pada bulan September lepas, kain langsir jenis paten kartun dijual licin baru beberapa jam di buka, oh my god ! Julia pun tak sabar nak beli corak langsir kartun untuk bilik my son, mana tahu ada corak tobot ke, corak cars ke kan tak sabar plak nak terjah sini dulu tau sebab apa, sesion sini habis dulu. 

Geng kaum hawa dan kaum adam sama banyak monopoli kain langsir murah di level 7, wahhhhh memasing sudah dapat apa yang dihajati langsir mahal tapi harga murah sangat-sangat itu yang berbaloi dirasakan. Time nak bayar muka semua senyum je, mesti tak sabarkan bila langsir ini siap dan digantung di rumah sendiri, lagi-lagi bila sanak saudara atau kawan puji datang ke rumah anda puji langsir baru anda cantik ! 

Bila lagi nak berangan beli langsir ala-ala hotel mewah tu dengan harga MURAH !!!!

So, jangan lupa pi ukur siap-siap langsir rumah anda tau, nanti sampai sana bagi ukuran je nak panjang lebar macam mana kan, sebab disana pun ada servis jahit langsir, kira 2 dalam 1 tempat siap semua !!!!!!!

Tak sabar nak tunggu hari pertama
 Jumaat 23 Oktober 2015, julia nak pi awal-awal pembukaan, hehehehehe jom save the date !

(Jangan risau nanti julia reminder lagi minggu depan sebelum hari jumaat yeyy jom ramai-ramai)

22 comments:

  1. Wahhh!!! Bestnya.. Lama x shopping langsir..

    ReplyDelete
  2. wahhhh..siyokkknyeee..dh gaji plak tu tuuu..lg la siyokkkk..mcm nk gi je..dh 2thn raya xde langsir baru :'(

    ReplyDelete
  3. akk pun tak sabar nak pegiii...jomm kitaaaa seranggggg

    ReplyDelete
  4. Auwww .....tq julia....nanti dah naik lvl 7 cari Akak tau. Kita muah muah dulu laga laga pipi peluk sket sket lepas tuh baru akak bagi badge VIP kat Julia hahahhahaha lepas tuh baru ley sopink langsir

    ReplyDelete
  5. wah syoknye..tapi belum beli rumah lagi nak beli langsir..

    ReplyDelete
  6. Ju pandai menjahit jugak ke?/wah.. masa sekolah dah pandai menjahit rupanya..saya masa sekolah kalau ada projek jahitan tu suruh mak je yang jahit..hahahahah..dah tua2 ni menyesal tak belajar menjahit..heheh

    ReplyDelete
  7. HUAAAAA.... BETUL BETUL LEPAS GAJI NI.. NAIK IKUT KAK JUJU PERGIIII...

    ReplyDelete
  8. Murah btl tue jue.. Alangkah bestnya la kalau dekat..huhuhu..selamat shopping jue..nnti share yer ak tgk...:)

    ReplyDelete
  9. tq sis..for the info.
    mmg selama ni dok planning nak beli langsir jugak ni.

    ReplyDelete
  10. kalau bawa orang rumah ke sini... tengok langsir murah2... hmmm

    ReplyDelete
  11. Sarah Hughes Globe ni memang murah2. Emi suka betol cuci mata kat sini. Btw baguslah akak pandai menjahit. Emi ni nama aje nama anak tukang jahit, tapi tak reti pun nak menjahit. Hehe

    ReplyDelete
  12. klu uncle bawak umi, mau ter swipe kad kredit haha

    ReplyDelete
  13. Menarik nie,boleh la pergi nanti..

    ReplyDelete
  14. Wah.... Bestnya... Tak sabar plak tunggu harinya..

    ReplyDelete
  15. Bestnya..selalu tengok kak moon war2 promosi langsir kat sarah globe...macam berbaloikan ju

    ReplyDelete
  16. wow... nak suruh zaza take note mende ni...

    ReplyDelete
  17. Murahhhnya kak! Mak ena mesti suka pergi tempat camni.

    ReplyDelete
  18. Dimana exactly lokasi Sarah Hughes ni ye??

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com