Mengapa Setiap Wanita Patut Tahu Home Improvement Fair Sogo Sale | Julia Johari
Booking.com

Mengapa Setiap Wanita Patut Tahu Home Improvement Fair Sogo Sale

Tengah dok sakan makan tengahari dengan kawan pejabat di Sogo, ada salesman serah pamplet ni sorang satu. Mula tak layan pun nak ambil sebab ingat jual insurans ke apa kan hahaha tak baik tetiba buruk sangka, pastu kawan-kawan dok belek. Oh ada promo home improvement lah masa hari jumaat tu, 1st day plak tu sampai 20 Oktober ini. So lepas makan, terus ke tingkat 7 bangunan Sogo, perghhh memang besar weh ada macam-macam dijual dengan harga yang murah. Untunglah bagi korang yang baru nak berhajat beli barang-barang rumah yang dah rosak atau berhajat nak beli cadar barulah, lapik kaki barulah, apa sahaja semua ada disini.

Lubuk RM5
Ada barang yang bermula RM5 tau, especially perkakas dalam tandas, comel-comel pula tu, pastu ternampak tempat pembuka tin pun murah. Kira perkakas dapur yang kecik-kecik ada lah RM5 tu. So far bagi julia tengok kat sini ada juga barang online yang dijual disini secara direct terus tau, haa siap boleh gelebek lagi satu-satu. Jom kita tengok apa yang ada kat sini.

Umpan set correle depan pintu utama amboiiii sangat ni hahaha niat nak usya je pun, dok istigfar kiri kanan depan belakang tengok barang-barang hahahhaha sebab nak ajar diri beli apa yang patut sahaja kan. Atas pentas tu korang jangan lupa naik situ pun port barang rumah murah oiiii

Murah kan? Memang murah bagi aku, kalau nak hias rumah pun aku nampak ada frame gambar lawa-lawa cantik-cantik, geram tgk.

5 hinggit ajeeee, boleh lah letak barang-barang anak pula dalam ni, asyik bercampur sabun dan berus gigi dia je kan sampai tenggelam cari tak jumpa hahahah


Dok belek benda ala ni, penyidai. Nak beli sebab harga murah gak lah, ringan plak tu, sekarang musim hujan dan jerebu tak menentukan, nak sidai tuala lah, cadarlah makan space oooo...nantilah tengok last day kot2 murah hehehe

Tefal in the house...oiiiii banyak betul jenis tefal dijual, bagi akulah mahal lagi hahahhaha, sebab kt Langkawi leh dapat murah dari ni, tapi bagi aku kalau tak pi langkawi beli kt sini pun okey lagi sebab ko jimat duit dah dari harga asal

Sahabat sepejabat
Lala dan CT, adik-adik aku je ni, sonok sembang dengan diorang ni sekepala, ada je cerita mak-mak nak dikongsikan. Hehehhe

Dengan adik Syarifah, baru je masuk kerja adik ni dalam beberapa bulan lepas, duduk sebelah dia rasa macam kurus je kan hahahhaha bila lagi nak ferasannnn kikiki
Tengok kami pekena ABC, haishhhhh bila tengok balik terus rasa lapar aduyaiiii kejam sungguh entry ni mencabar nak publish, tapi korang dah tengokkan, so pe lagi pi lah terjah tingkat 7 Sogo, pasti tak nyesal lah, teringat kat cadar Queen, murah plak huwaaaaaaa napa tak beliiiiiiii RM19 ajeeeeeee okey nyesal !


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

12 comments:

  1. akak pun dah lama tak jejak sogo dik oi..hehehe..nanti la ai terjah hokey! ;)

    ReplyDelete
  2. lama giler sis tak masuk Sogo..
    memang selalu dengar orang kata Sogo selalu sale.. ;)

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya......okje suka gak tgk barang barang rumah ni....tp mmg jarang sangat gi Sogo ni.
    Nantilah nak cuba lobi boipren hihi

    ReplyDelete
  4. Wowwwww...kena istighfar bnyk2 baca entry ni...menduga iman ju oiii

    ReplyDelete
  5. wahhh..bestnye ju..murahhhhnyeee..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com