Meriahnya Jamuan Syawal Bersama Teman Sepejabat | Julia Johari
Booking.com

Meriahnya Jamuan Syawal Bersama Teman Sepejabat

Satu, Dua, Tiga!!!!! Selfie!! Haaaa meriah dengan gambar selfie beramai-ramai, guna monopod kak maya hahahha, kak maya len kali talaaa je monopod tu kat kami, tau lah kami menyelit belakang tu kehkehkeh. Acara belum makan-makan lagi dah meriah riuh sekampung, dengan geng buat airnya, dengan geng potong buahnya, dengan geng rewang lauk pauknya, haishhh inilah paling meriah aku rasa selain jamuan terbesar baru-baru ini diadakan di Parlimen. 

Korang sure tak nampak aku melainkan ada peace tinggi-tinggi tu, acaner lah aku nak menyelit, geng dak dak laki ni semua tinggi2 macam pokok petai, dah aku tak adalah renek sangat, tapi terasa cam kena panjat meja nak nampak muka wakakakkaa. Meriah kan? Time ni masing-masing muka kelaparan, apa lagi jom tengok apa menu best-best.

Sila sediakan tisu lebih, kerana entry ini pasti buat anda menjejeh ayaq liuq hahahha, korang layan dululah gambar ye, biar gambar berbicara.








Aku paling suka menyakat bergambar time kawan-kawan opis tengah sibuk nak makan hahahah, tengoklah betapa meriah jamuan makan-makan raya kami, bergambar dengan Lala pandai menyelit hahahhaha

Sekali lagi monopod naik, dah semua tak jadi amik makanan selfie dulu ramai2 hahahhahahhaha adoyaiiiiiiiiiiiiiii geng aku ni semua gila bergambor, aku ingat aku sorang je gila, korang pun sama je kehkehkeh.
Dari pagi sampai ke petang nak balik pun berapa kali ulang makan tak tau, kembung perut tak payah cakaplah, jimat cara macam ni sebenarnya, siap menapau lauk lebih bawa balik bagi keluarga rasa hehehhe.

Aku yang menjejeh ayaq liuq teringat balik jamuan raya ritu, haishhhhhhhhh!
Bila nak buat acara makan-makan lagi weh, kumpul duit lagi jom! 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

6 comments:

  1. Salam singgah sini sis....wahhh....memang meriah sambutan hari raya kat opis sis ni....makanan tu memang buat siapa yang tengok berliur...hihi

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaaaaaa.. officemate saya semua cina, takde aura raya pun. huhu..

    ReplyDelete
  3. best nyer...
    semlm opis aida buat majlis jugak :)

    ReplyDelete
  4. nice gilaaaa....best kan kalau dlm opis sume 1 kepala ngn kita...heheheh:)...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com