Sunyi Sepi Menjelang Hari Raya Krik Krik Krik | Julia Johari
Booking.com

Sunyi Sepi Menjelang Hari Raya Krik Krik Krik

Alahai, nak dekat raya ni, 
Julia boleh baca awan-awan yang keluar dari kepala korang tau...(lagi-lagi geng opis) sunyi sepiiiii hahhaha semua dok buat awan atas kepala ada ada rupa lemang, ketupat, kuih raya, baju raya hahahha :p #gurauje

Aku tahu opis korang mesti meriah kan gantung kad raya sana sini, Perdengarkan lagu raya hari-hari kan syok gitu...Gantung lampu lip lap sana sini...tapi itu dulu...sekarang macam masing2 buat hal masing2 je... :(

Hmmm tu yang aura beraya tu kurang syok dari opis...sorry to say lah kan...sebab semua dok tumpu kerja hakiki masing2...hmmmm so kenapa aku tak mula?

Emmm kalau aku yg mula, kalau aku yang buat sorang...tak ke nama ye aku syok sendiri nak raya... Malas pikir, sebab ntah.......baik hias kt rumah lagi best...tahun depan kena buat somethinglah...tak boleh hambar je cm ni...lagi nak dekat raya...macam something weird je rasa erkkk! Kerja2 juga but benda yang di practice setiap tahun why not kita hebatkan lagi kan hahahhaha 
#korangtakrasakemomentdulu2 
#aku nak cakap lebih2 pun aku pun kuli...so orang atas take note.

Korang start cuti bila?
Aku start cuti hari Khamis ni 16 Julai...beraya di KL dan Kuantan SEMINGGU!
So dah isi dalam borang cuti raya hahhaha jgn ditanya2 plak dimana julia x masuk2 keje lagi ye....kang kena sekeh ngan siku baru tawwwwwww hahahhaha

Ye entry ni nampak kasar sikit, sebab aku tak tau napa makin hari makin down aku nak masuk opis...aura tu kurang aku rasa...ke aku je rasa gitu...itu sebab aku suka kerja luar melibatkan jumpa orang2 ni...at least kepuasan aku dapat...xd lah aku jadi awet tua je terperuk buat keje ye dok...hmmm korang pun aku suggest better lah cari something yang boleh buat korang ceria sikit...xd lah bila aku lalu je muka mengadap aku...tapi mata tu pandang kasut aku hahahhahahhaahhaha

Korang ada masalah ke?
Hahahah lucu sikit aku rasa, sebab aku je kena mula...dah tu korang bila nak mula menegur orang dengan ikhlas...berubah beb...nak raya ni...tak boleh nak penting diri sangat...ye! Kalau tersentap, haaa ada lah tu pernah buat...kalau tak rasa apa2...korang okeylah tu..

Okeylah kosong-kosong ye korang...
Aku nak pi wish hari raya kt korang sorang2 pun rasa mcm takut....sebab sunyi sepiiiiiiiiii 

Okeylah nak keluar jap lagi jam 1 tengahari nak pi COD Ephyraskinbar LASTTT stok di UniKL...kak nurul tunggu ye.

Bagi yang nak, tunggu lepas raya julia restok semula ephyraskinbar ye....mmmuahhh!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

10 comments:

  1. Selamat hari raya Julia. HAHAHA kami opis pun sunyi gak sebab 3 orang je ken....
    Amboi, syioknya rayo...kite isnin masuk kerja dah kot tgk mood rajin ke dok. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. bestnya juju..kami di opis ni seperti biasa keje..huhu takut nk raya. byk keje tak setel lagi. Tapi, dah apply cuti mula khamis ni gak ;)

    ReplyDelete
  3. Dekat u ni pun dah mula krik krik. Hahaha. ramai dah student yang bali kampung. Nani raya kelima dah balik PJ semula :) Selamat Hari Raya kak. :)

    ReplyDelete
  4. anak dan suami saya esok last sekolah dan kerja.rabu cuti kami nak pi shopping..kamis baru balik kampung..Suasan kerja macam tu memang tak best Ju..semua nak tunjuk perasaan dan tunjuk macam tak de perasaan..sabar je la ..kan??

    ReplyDelete
  5. Salam, hahaha adoilah sy ni pun rase dh xmeriah kat ofiz ni, start cuti hari kamis, lagi dua hari ni oh my God~~ hahah..lama cuti kak, haha selamat bercuti dan selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  6. aida start cuti khamis.
    tapi sok tak kira, nak balik separuh hari jugak!
    mood keje da ke laut.
    dari pagi blogwalking aje, jue...
    lagipun xde keje tertangguh :)

    ReplyDelete
  7. hurmmm..keje lg arini..tp nasib baik bos bg half day..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com