Kata Nak Window Shopping di Quill Mall Tapi... | Julia Johari
Booking.com

Kata Nak Window Shopping di Quill Mall Tapi...

Katanya lah kan nak window shopping je kt Quill Mall, pi time lunch hour gitu tadi...tadi tau...panas entry ni pi tadi terus update ko hahahha malas nak penuhkan dalam hp. Aku pi ngan kawan opis je, pi usya2 kat Quill Mall hmmm paling best sebab sini tak ramai orang, rasa shopping kt sini dunia ana yang punya hahahahhah...serius kalau ko suh aku pilih antara Sogo dengan Quill Mall aku pilih Quill Mall sebab utama selesa!

Aku nak usya-usya je
Aah cadangnya nak usya2...poyo ye statement kan hahaha leh percaya ke pompuan only window shopping jeeee...tak tergerak nafsu ko ke nak beli langsung? Hmmm aku ke sini mmg nak cari blouse sikit buat raya...saje...lagi pun murah je...comel...warna tu sorok dulu time raya baru bagi tunjuk heheh

Butik NEXT
Nama butik ni kat area G lah, memang nama NEXT hahahha dah tu ko jangan plak pi tanya aku aku next tu apa...ntah dah nama kedai tu NEXT...hahhahahha tapi aku suka kedai ni walaupun bapak kemahen mahai harganya cecah ratus2. Aah beb cecah rat rat ko...takpe lah dah niat window shopping aje kan so meh tgk port mak-mak ni...gila aku kejap dalam ni...leh bayangkan kalau Qi pakai baju ni semua...smarttttttttt oiiiii...tapi kopak duit mak ko gaji sebulan hahahhahaha.




Masuk part kasut budak2 lelaki ni aku paling suka sangat...cantikkkk sgt2...suka yang gambar bawah ni...warna hijau smart gila...harga?

Kau bangun balik bangun balik pun fengsan byk kali pun ko akan tak percaya...mau kat 2 rat sepasang...hahahhahha takpe lah anak mata...puasa sikit dari tgk harga mahai2 ni walaupun cantik dimata mak mak ye.

Adik Sharifah berkenan kat satu baju kurung merah tu mmg lawa gila...harga 2 rat lah weh hahaha...dah tu semua mahai bebenor. 

Ku masuk Top Girl je...sini memang best...skirt hitam aku pakai tu lah selesa sangat beli kt sini...harga berbaloi dengan kualiti.

Cantik tapi saiz gabak aku takde...nangisssss!

Nangis2 pun ko dah beli 2 butik oiii julia...hahhaha alhamdulilah rezeki niaga sikit2 dapat reward diri sikit...alhamdulilah.

Terus pi COD Ephyraskinbar kat kakak nurul, aku tak pernah jumpa kakak nurul yang keje kat UniKL...fresh customer ni tau...camne rupa kakak nurul tu eh...

 Inilah kakak nurul, comel dan peramah sangat2 tau...dia nak hilangkan masalah jeragat dia...korang memang tak nampak, tapi aku nampak bila tengok dekat2...insyaAllah kak nurul...cuba dulu ye...apa2 nanti julia follow up perkembangan akak ye.
Muka aku tak makeup...pemalas, mood aku nak raya gitu ar hahahha ok settle bab raya ye shopping, settle lasttt COD ephyraskinbar sebelum raya habis licin tau yang ada kat tangan aku, alhamdulilah syukur nikmat.

#Siapa-siapa yang nak COD atau nak pos laju sebarang produk Ephyra atau EphyraSkin Bar boleh wassup booking dengan julia untuk di pos selepas raya 013-6327333.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

15 comments:

  1. mmg tk rmi...best soping..aritu p sabtu mcm tk caya je..tkde sesak pn..kalo shoppingmall lain nk ry sure sesak

    ReplyDelete
  2. Jarang pi Quill Mall. Selalu gi NU sebab senang. Naik LRT kan. Hehehe

    ReplyDelete
  3. paling suka masuk kedai baju anak yang mensi umur..huhu..senang sikit nak cari..

    ReplyDelete
  4. wah2...comel2 la baju kanak2 tu tp baca rege nangis

    ReplyDelete
  5. Alahaiii juju...comey2 nyerrr baju kat situ...mmg jgn haraplah setakat cuci mata klu kita2 ni...harus cuci dompet sekali jadinya! Haha...

    ReplyDelete
  6. Kalau sogo memang sesak ya amat.( tapi time haji pi tu weekend. Tatau la hari kerja ni lapang je.)
    Kena pulak area yang air conditioner nya dah lama x servis..

    ReplyDelete
  7. window shopping tu apa? *buat buat tak paham tiada dalam kamus saya bhahaha*

    ReplyDelete
  8. Perghh sakan kak ju.. ena mood raya ada tapi nak shopping tu tarak

    ReplyDelete
  9. I pun suka shopink.ahaks...hahahaha

    ReplyDelete
  10. iols soping kat opis je.. mujur byk booth bukak.. xdan nak kua bwk si bujang byk songeh tu hoih :D

    ReplyDelete
  11. unikl tu dulu tempat study....skg slalu g quill mall..suke mkn kt sakura kristal tu..pernakan seafood. sedapp betul.....hehehehhee

    ReplyDelete
  12. aida pun dulu kala zaman muda remaja suka sopping kat topgirl.
    aida gi kat semua house kl.
    kat melaka takde topgirl :( sedih...

    ReplyDelete
  13. amboii rege..klu berat-rat tu kite tgk je la ye?mama nk bli pun mengigil2 tgn..hihi..xpe..cari yg murah asal cantik+smart bila ank pakai..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com