Gulai Ikan Tongkol Pekat-Pekat Menu Mudah Berbuka Puasa Ramadan 2015 | Julia Johari
Booking.com

Gulai Ikan Tongkol Pekat-Pekat Menu Mudah Berbuka Puasa Ramadan 2015

Keras kejung aku dalam bilik meeting tadi, keluar jap buat report settle pastu update blog...korang tau aku akan jadi gelabah kalau tak update walaupun sehari hahahhaha jadi parkinson mengeletar nak membebel...walaupun aku tahu ada silent reader yang senantiasa menanti kan hahahhahaha (mata ke atas #poyo)

Ni haa julia nak cerita, menu 2 hari lepas berbuka, setengah jam siap bertukang kat dapur sorang2...sampai rumah dah pukul 6.30 ptg campak hand beg keluarkan apa harta karun dalam peti ais haaaa bersilat kungfu semua ada hahaaha cuma korang x dpt tgk live je betapa tak menoleh belakang ye memasak kehkehkeh...
Tu pun sempat hantar COD ephyraskinbar kt Yaya Atlya kawan sekolah area Gombak Utara menyembang kt tepi jalan raya tak hingat dunia hahaha pulun balik rumah masak berbuka...alhamdulilah berkat!

  • Ikan tongkol gulai pekat.
  • Ikan goreng
  • Ikan gelama masin
  • Telur dadar 
  • Timun comey
  • Sambal belacan cili padi hijau tumbuk
Tudiaaaa...berasap encik abg balik berbuka makan. Ni cerita dua hari lepas...masak memang seronok, lagi seronok semua barang dah siap buat pengkhususan dalam peti ais...tu yang laju nak memasak.

Okey nak masuk bilik meeting balik, pastu nak gerak COD ephyraskinbar dan restok ephyra kt HQ...mmmuahhhhhhhh selamat berhujung minggu ye semua...babai.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI


10 comments:

  1. kalau dapur 4 tungku tu memang cepat masak Ju..saya kalau masak tak sampai 1 jam dah siap..

    ReplyDelete
  2. samalah akak, selalu bersilat masak kat dapur.. tp puashati walaupun penat..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya menu ni. Gabungan yang menyelerakan. ikan kering tu yang menambah selera tu. hehe
    Salam ziarah dan salam lebaran

    ReplyDelete
  4. fifi paling tak reti buat kari.. hahaha.. rasa macam tak sedap je.. tapi zairi makan ok je katenye.. mgkn sebab fifi tak suke kari kot..

    ReplyDelete
  5. gulai tongkol tu...menyelerakan sgt. julia...after raya nk cod epyhrra boleh??

    ReplyDelete
  6. terbaik la.
    antara break meeting boleh post entry masak-masak :)
    i like...

    ReplyDelete
  7. Gabungan yg mantap ni, ikan gelama masin

    ReplyDelete
  8. sedapnyee..sume lauk kena..yummy

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com