Pencinta Makeup Harus Beli Stok Clearance Sale! | Julia Johari
Booking.com

Pencinta Makeup Harus Beli Stok Clearance Sale!

Korang suka makeup? Pakai bedak sahaja pun dinama makeup juga tau, haaa jangan kata plak oh sorry i tak suka makeup, tapi tengok muka pakai bedak hehehehhe. Anyway, Ahad lepas baru je 2 hari lepas saja suami ajak pi jalan-jalan di Mid Vally Megamall, Allah lautan manusia tak yah cakaplah, semua bangsa ada, aku? Macam biasa jalan kepit-kepit lengan suami hahahhahaha nak feeling romantik gak wpun dah kahwin, halal dah kan kepit tangan suami takpe.

Nak beli stok dalam tandas sebenarnya kat Aeon Big Mid Vally, pusing punya pusing ternampak depan farmasi Alpro ada buat clerance sale makeup-makeup pelbagai jenama. ZA pun ada, Silky Girl paling banyak, dan ada lagi brand makeup yang dijual. Perghhhhhhhh ini baru betul-betul kena pada sasaran ni, julia terpegun tengok banyak tau stok-stok makeup nak di clearkan...murah-murah.

Harga?
Lip Balm tu RM2 brand silky girl, murah kan? Lipstik silky girl RM5 murah kan? Lipstick brand ZA first time nak try beli RM10 jeeeee ish2 bapak murah, bedak silky girl RM11........haaaaaaaaaa pulangan jimat berkali ganda, tak sampai RM50 pun beli, leh tahan berbulan-bulan ni guna. 

Ish aku ni memang fanatik dengan lipstik, apa jua brand x kisah, setakat ni semua okey je dengan bibir ju, tak ada lagi kes mengelupas ke apa kan, just nice julia borong la 3 jenis ni...semua warna natural light2 gitu. 

Julia try pagi ni pakai lipstik ZA Pure Shine Lips 01 Petal Pink, perghhhhh lembut je rasa kt bibir, tak rasa melekit, dan warna sangat lembut, sesuailah dengan Bulan Ramadan ni kan nak jaga bibir supaya tak merekah dan jumpa orang pun tak segan tak terlalu garang.

Tapi tak beli plak eye shadow ngan eye liner, berlambak plak tu...range harga RM10 gitu, hmmmmmm kena pi balik ni hahhahahahha 

Korang pi cari Alpro Pharmacy ok, depan tu je dia lambakkan stok makeup murah2 dari harga asal....dekat setengah jam aku lepak situ...mujur suami paham isteri dia kaki shopping makeup murah hahahhahah 
#makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #beautyblogger

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN
Ephyra Skin Bar
RM39 sahaja
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
WhatsApps: 013-6327 333
Baca Review SINI

23 comments:

  1. Replies
    1. Sgt berbaloi tau anum...try terjah...byk lg tu tgk.

      Delete
  2. alaaaa..santekkknye ju..suke jgk kaler2 mcm tu..xde la terang benderang sgt..ZA petal pink..ok dh amik kod tu nk gi carik..tp nk ke mid valley tu mmg x lerr..huwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama dalila, tulah warna light2 gini senang nak pakai pi mana2 pun tak terlalu garanggg sgt, nak garang boleh tgk jenis event kan hehehhe...pertama kali tgk ZA ada buat clearance sale gini...selalu set Silky Girl je

      Delete
  3. julia..kat aeon JJ selalu ada...
    akk mmg selalu beli stok2 clearance camni jek..
    ZA...silky girl dengan 1 lagi brand apa ntah..xhingat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya semua Aeon JJ and Aeon Big mmg selalu buat clerance sale kan kak...seronoklah orang2 mcm kita ni kak...murahhhhhhhh!

      Delete
  4. murahnya!lawa la yang ju pakai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah sgt anez, first time try ZA ye lipstik...so far okey, smooth je, tetiba jatuh cinta plak hehehhe

      Delete
  5. murahnyaa... memang sakan laa beli banyak2..

    ReplyDelete
  6. murahhhh gile.. mampu nangis je tgk sbb kat sini takde alpro :(

    ReplyDelete
  7. Murahhhhhhh! Kalau lah boleh pi, mau pening semua nak angkut hehe

    ReplyDelete
  8. julia..nnt lain kali cik nor bli ngn julia esb yer..:)

    cantik warna lipstik tu..:)

    ReplyDelete
  9. Salam, huiyooo~ ni peluang baik ni nak beli mekap. Saya teringin nak beli mekap2 ni tp memandangkan jarang guna plus rege mahal, so malas nak beli. Tapi bila dh ada offer murah gila camni, phew~ Thanx share kak! Hahaha..mmg sale tahap dewa nih!

    ReplyDelete
  10. Pndai dah kak ju buat advertorial bawah entry! :)

    ReplyDelete
  11. saya pun suka pakai lipstik warna yang lembut2 nampak muda sikit..maklum la usia dah hampir2 senja nih..ahhaha

    ReplyDelete
  12. Wajib beli ni. Berbaloi sangat :)

    ReplyDelete
  13. Adoiiii...memurah plak semuanya....sabarlah wahai hati...hehehehe

    ReplyDelete
  14. nampak aja mata Ju ya.. hehehe tajam betul mata tu bab2 make-up ni
    eh memang murah2 giler lah Ju.. mcm tak caya ada yang harga serendah RM2 phewww

    ReplyDelete
  15. bila murah, wajib la amik / beli bebanyak.
    buat stok.
    but kena cek expiry date nyer la :)

    ReplyDelete
  16. Murahhhhh..
    hahah sempat lagi lakan menyoping tu Julia. Kalo aula pun akan pergi bukan 2 kali tapi berkali kali


    Tips Cantik dalam 10 Minit

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com