Live Update Borong Stok Ephyra Skin Bar di Ibu Pejabat Oceanlife2u | Julia Johari
Booking.com

Live Update Borong Stok Ephyra Skin Bar di Ibu Pejabat Oceanlife2u

Alhamdulilah! Selesai sudah segmen Ephyra Skin Bar di rancangan Nasi Lemak Kopi O bersama memeysuhaiza dan pengacara NLKO TV9 semalam yang bersemangat juga ingin tahu kelebihan Ephyra Skin Bar dari pengguna terus terpikat jadi pengedar
Memang jatuh cinta sangat-sangat dan peluang yang julia kongsikan semalam bersama suami satu pengalaman yang tak mungkin julia lupakan. Terbukti ia memang sesuai untuk lelaki dan juga wanita. Terima kasih semua rakan-rakan dan family yang tak putus-putus ucap tahniah dan mahu sama-sama mencuba Ephyraskinbar korang memang terbaik

(Nanti julia up next entry tentang full video tayangan semula segmen berkenaan ye sebab ramai lagi yang beritahu terlepas nak saksikan secara live di NLKO semalam, dont worry, nanti julia update ye)

By the way hari ini, masuk je kerja haaa kawan-kawan opis nak beli direct dengan julia serentak tanpa postage, apa lagi julia terus ke ibu pejabat Ocealife2u tadi berjumpa dengan pegawai manis Cik Innanie Ariffin, takkan korang tak kenal, blogger terkenal juga tu. Lepas order terus balik ke pejabat supply pada kawan-kawan sekerja. 

Terima kasih ye kalian sudi mahu mencuba produk ephyraskinbar yang best dan tengah meletup sekarang ni....julia tengok pun geram tau tak, rasa nak mamah je kotak ephyraskinbar tu sebab cantik shining2 je gitu hehehhehe bau aromaterapi yang terdapat dalam sabun tu la buat julia seronok nak pakai.

Turun je dari pejabat Oceanlife2u dengan lif, haaaaaaaaa mata julia terbuntang dekat tepi jalan ni besar ni, ni sudah semestinya tengah hantar stok kt opis kan...perghhhhhhhhh depan mata julia plak tu tergamam jap tgk stok ephyra makin banyak!
 Ni bukan gambar cilok dari mana-mana website ye, ini gambar original dari hp julia tau, julia sendiri snap depan2 mata, wahhhhhhhhhhh mesti ramai kan pengedar-pengedar seluruh Malaysia dok repeat order stok untuk sebarkan kepada pelanggan-pelanggan setia dan bakal mahu mencuba. Hebatnya!
Tadaaaaaaaaaa, julia suka readystok mcm ni kat opis, kawan-kawan opis nak beli pun senang tak payah dah bayar postage RM6 tu, terus bayar harga pasaran hanya RM39 sahaja. Wewitttttttt bersinar-sinar haaa 10 kotak ni...siapa-siapa berminat nak dapatkan by hand dari julia pm ye.
Love u all mmmuahh!!! Jom sama sama cantik dan tampil menawan di Hari Raya nanti.

WhatsApp Info:
Julia Johari - Pengedar Sah Ephyra
013-6327333

25 comments:

  1. weeeee.. kte pun guna ni skang.. memang terbaik!

    ReplyDelete
  2. suami saya pun cakap kalau dah habis ni dia nak beli..dia pun pakai..heheh..

    ReplyDelete
  3. yeahhh..
    ephyra skin bar mmg tiptop..
    shark tgh guna pakai skang.
    nak bergaya di hari raya.
    weeeeeee~

    ReplyDelete
  4. wahhhh banyak stok ni... hik hik hik, bila jemput weolls datang raya jangan lupa tau, selit-selit seketul dua ketul ephyra skinbar nih....

    ReplyDelete
  5. cik nor xthu yg julia pengedar jgk..order kat hq leceh la lambat..huhu

    ReplyDelete
  6. tahniah julia!!! sonoknya! yoorin pon guna jugak ephyra!

    ReplyDelete
  7. Terbaiklah Ephyra Skincare.. ena suka sangat produk Ephyra... Memang betul2 berkesan

    ReplyDelete
  8. Ju akk nk 1 ye.nti pm akk.tp pos jela..k..akk byr postage...😉😉😉

    ReplyDelete
  9. terbaikk ah ju..terus maju jaya ok

    ReplyDelete
  10. juuuuuu..ila pun telepas NLKO tu..tgk2 jam dh kul 10..nk kene tgk blk kt tonton..xpun nnt ju update kt cni je ye..senang nk tgk blk..btw, tahniah ju..bangga pulak kwn masuk tibi..hihi

    ReplyDelete
  11. Tahniah Kak Jue!!! Semakin berani mengorak langkah. Memang terbaik. Tahniah dan teruskan usaha. Insya Allah rezeki sentiasa ada untuk mereka yang berusaha :)

    ReplyDelete
  12. terharu sangat dapat kenal adik Juju yang glamour ni..
    ada gak ura2 nak try product ni.. nanti sis PM Juju ya :)

    ReplyDelete
  13. wow. yes betul tu. wajib la buat stok.
    frens nak, terus bagi.
    mudah bisnes gitu :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com