Jangan Lupa Tonton Nasi Lemak Kopi O TV9 Ahad Ini | Julia Johari
Booking.com

Jangan Lupa Tonton Nasi Lemak Kopi O TV9 Ahad Ini

Korang, aku ni malu sebenarnya nak bagi tau, ada pernah uar-uarkan di FB beberapa minggu lepas pasal dapat terima panggilan telefon, jemputan ke Nasi Lemak Kopi O dalam segmen ......... (surpriseeeeeeeee) hahahha tak nak bagi tau dulu boleh hehhehe.  Ingatkan? Siapa yang add julia dalam FB mesti ada terbaca status tu. Almaklumlah cuma sikit je soalan yang julia perlu jawab dari pengalaman julia sendiri. 



Walaupun sikit, tapi cukup bermakna sebab itulah rezeki yang tak disangka-sangka julia terima. Julia tak minta, tapi julia selalu minta rezeki dari Allah hari-hari, dan tak sangka pula bila kita selalu publish review berkenaan ada pihak company besar mahu jemput julia sekali sama-sama berwawancara di TV9 dalam Rancangan Nasi Lemak Kopi O. (Itu yang fengsan 1 juta kali hihi)

Kenapa baru bagi tahu sekarang julia?
Tujuan baru sekarang bagi tahu bukan nak RIAK, tak mo ye pikir gitu, tapi jujur julia cakap julia sebagai wakil perkongsian dengan anda semua sahaja, mungkin Allah bagi peluang ini untuk julia juga dapat membantu kalian semua

Serius ni julia cakap, julia tak meminta pujian jauh sekali di laung-laungkan tentang julia. Apa yang julia tahu, julia di beri peluang ini sebagai wakil kepada masyarakat di luar sana untuk sama-sama turut sama rasa apa yang julia rasa tak kira muda, tua atau anak kecil sekalipun.

Syukur, mudah-mudahhan Allah beri kesihatan yang baik untuk julia cerita sedikit pengalaman julia dan lebih bergerak membantu anda semua pada siaran langsung hari Ahad ini di Nasi Lemak Kopi O. 

Doakan ye julia nanti agar lancar. Jangan lupa ahad jam 8 pagi ini. Nak tengok live dari blog pun boleh, click link bawah ye.

CLICK!!!

25 comments:

  1. Wahhh. kakak kita masuk tv. Hihihi :D

    ReplyDelete
  2. wah,....ini dia yg suprise tu ye juju!! surprise sangat! tahniah.... =)

    ReplyDelete
  3. tak sabar...nak melompat bila baca entry ni..tahniah ju..tumpang seronok,tumpang bangga...mesti tengok..nak tunjuk kat somi dan anak.."itu kawan ibu la...' hehehe..ikut pengsan sejuta kali jugak.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah julia.jgn lupansuruh hubby or sedara rekod. Ena jenis x tgk tv..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh tahniah juju!!! Ciknad terlepas post ju kat fb, maklumlah bizi bln posa...ni baru tahu...apapun tahniah yunk...happy for u...tak sabar nak tgk ni...

    ReplyDelete
  6. Wah...tahniah kak..dlu bca status fb xpaham sgt...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Julia.. bestnye.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. Julia.. bestnye.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. Huyooo..vangganya saya ada sis masuk.tiwi. nak sign sis!! (^^)

    ReplyDelete
  10. wahhhh tak sabar nak tgk! Kena set alarm reminder ni bagi tak lupa. Bestnyaaaa!

    ReplyDelete
  11. Tahnniah juuu!! Always bangga with u! Muah ciked!

    ReplyDelete
  12. hehehe...
    lepas ni bak kata ST "kompom jadi duta"
    congrat kak.
    tumpang hepi :)

    ReplyDelete
  13. Owh ini ke beritanya yang nak pingsan sejuta kali tu,,, okay...okay ..bunda akan stay melekat depan tv tengok NASI LEMAK KOPI 0 ...sampai kol 10 pagi esok..
    Bunda memang tu jerlah kejer bunda tiap pagi...tengok MHI, TV HIJRAH dan NLKO..

    Nanti JJ hai2 lah bunda ...kem salam kat 3 jejaka tampan pengacara2 NLKO tu nanti ek...hihihi

    ReplyDelete
  14. Salam kenal, wahh tahniahhh...masuk TV mmg lah gembira kan kak..haha patutlah rasa nak fengsannye pun..hihi..

    ReplyDelete
  15. dah terlepas la, xsempat nak tgk. huhu

    ReplyDelete
  16. tk sempat tgk ..kalo ada video nanti share la kt blog ye

    ReplyDelete
  17. ala tak sempat tgk sbb baru tahu nie..apa2 pun tahniah jue..happy tgk pencapaian jue..=D

    ReplyDelete
  18. semkain popular kak juju ni..aumm

    ReplyDelete
  19. rezeki ramadan tu Ju.. sis tak sempat nak tengok haritu.. bz sangat dengan hal2 kat rumah,, tapi sis dpt tengok kat IG Juju part yang Juju tengah bercakap.. kemain comey pakai jubah hitam merah.. tantik tangatttt :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com