Terkejut dihubungi pembaca pagi hari. | Julia Johari
Booking.com

Terkejut dihubungi pembaca pagi hari.

7.30 pagi kringg kringgg (dah sapa plak call pepagi buta kt opis)

Assalamualikum boleh saya bercakap dengan Puan Julia Johari..(nada serius)
***Ya, saya bercakap siapa ni? (dalam hati dok pikiaq ahlong mana cari aku pepagi buta hahha debor2)
-Saya daripada Kementerian..... boleh saya tahu kasut sukan warna putih ada tak jual?

***Ohhh, Encik dapat tau saya jual kasut sukan daripada mana? (hat ni lucu rasa nak terguling2)
-Ni saya terbaca pagi ni kt blog puan julia johari kata ada kedai ni jual kasut sukan harga kilang kan, puan ada kat kedai tu ka?

***Ohhhh saya tak kerja kt kedai tu encik hehhehe terbaca kt blog ye, terima kasih sudi baca blog saya,sebenarnya blog tu saya ceritakan pengalaman saya semasa berada di kedai berkenaan, tapi memang murahlah encik.
-Kasut sukan warna putih ada kah? Ni saya nak pi beli agak2 kedai tu bukan jam berapa ye?

***InsyaAllah ada, encik pi lah jam 10 pagi, tak pun encik google dulu kedai ...... kt Times Square tu buka jam berapa senang nak arrange masa pejabat.
-Okey2, terima kasih puan, saya nak pi beli ari ni, tu terbaca blog puan pagi ni, terima kasih membantu.

***Sama-sama encik. ^_^ (dia cakap lograt kedah kemain haha)

(Kalaulah aku ada kedai kasut sukan...laaaa ni aku pi bukak kedai dah pi juai kt dia, siannn noooo hihihi...Tak sangka pagi2 buta pun orang dok google cari kasut sukan, tu julia review ja tu, kalau korang yang jadi peniaga dah di review oleh blogger, sure masuk sakan naaaaa, fuh dok pikiaq ni nak juai apa laa ni) entry ni kot dia terjumpa Kasut Sukan Harga Kilang

Julia rasa terharu, pabila ada pembaca bukan blogger sudi menghubungi julia walaupun pagi-pagi buta nak tanya tentang perihal info mereka kehendaki didalam satu-satu entry. Sebelum-sebelum ini, banyak email dan wassup je julia terima pertanyaan, tak sangka call direct pagi2 pun ada hehhehe bersungguh tu. Terima kasih kembali. :)

Kalau korang nak call tak ada masalah insyaAllah, bantu setakat mana yang julia tahu ye, kalau call tengah malam-malam tak layan tau, time tu dok mimpi nak pi London hahahhaha.

11 comments:

  1. pernh gk dpt cal & whatsapp nk booking utk buka puasa...terkejut juga..lps tu tnye mana dpt tahu..die kata bc kt blog...mcm kita ni tokey restoran..padahal kita cite psl pengalaman mkn kt restoran tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann mama tisya kan hahahha, bagus lah mama tisya letak nombor contact kt blog, boleh dia orang call tanya kan...sebenarnya masih ramai lagi pembaca biasa tak faham apa itu blog? tu depa ingat kita cerita kita punya kot premis2 berkenaan...hehhehe tu namanya review

      Delete
    2. padahal dh ltk no contact restoran tp pelik mcm mana bole dpt no hp tuan punye blog...ni tk lama lg nk bln puasa kn ada lg cal soh booking meja utk berbuka hehe

      Delete
  2. Bagus julia...seorang yang berhati mulia coz sudi share macam2 untuk tolong orang kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. hihihi..xbace entry btl2 la ni..nmpk no terus call tak siasat dulu..huhu..

    ReplyDelete
  4. hahaha mmg lucu..
    kalau sis tak kenal Ju atau terbaca blog Ju mst sis pun buat perkara yang sama..
    apa2 pun blog & review sangat membantu..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kite terase tau.. sebab sibuk wasap julia.. hahaha.. tapi kite suke.. julia rajin layan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam julia & fifi,
      he3
      nak menyelit sat :)
      alaaaaaaaa
      nak wassap gak he3

      Delete
  6. Assalam julia,
    tu dia haaaiihhhh
    tetiba jadik tokey kasut uols he3 :P

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com