Header Eiffel Love | Julia Johari
Booking.com

Header Eiffel Love

Hai, Jumaat dah kan. Lately my mood berubah sangat mendadak, banyak benda yang julia nak ubah termasuk my blog. Header atas tu pertama kali seumur hidup i create by my self youuu!...You rasa okey tak? Mata i kata okey, mood hari ini nak header cam ni...ohhh berserah je lah. Kena banyak latihan untuk buat new header pada masa akan datang. Hope you all selesa tengok.

Header by SueSukaSusun dibawah ni julia suka, baru je tukar baru2 ni, julia akan tukar header yang sue buat ni dari semasa ke semasa, ikut mood, sebab mood julia sekarang more to relax, tak suka serabut-serabut. Mungkin faktor perubahan umur kot hahhahahahhaha you all i masih muda okey, thats why still want someting new everydayyyyy...oh my age! 

You all, komen sikit my new header yang i baru buat tadi, kalau ada kritikan membina dialu-alukan. Nak pelan2 belajar. Okey see ya! Mmuahhh!

Psssttt: Esok my adik paling bongsu nak nikah esok malam, hari ni dah bz dengan persiapan, so nak balik awal ari ni yeyyyy bye! Nanti i baca komen u all and reply. See ya again.

13 comments:

  1. cantik yang header & blog wajah baru ni.. suka suka suka...

    ReplyDelete
  2. simple sangat neh..hiihihi...guna photoscape eh..? sama macam header Sally...kekeke

    ReplyDelete
  3. Header baru cantik! Simple je. Pandai kak julia edit. Hehe :D

    ReplyDelete
  4. cantik kak simple dn kemas..tapi cuma tulisan bloggwr review itu dpt gelabkn sikit shadow tu ok..sbb nampak jelas sikit.. keseluruhan kemas

    ReplyDelete
  5. simple dan nice Ju! suka tgk dr yg sebelum ni.

    ReplyDelete
  6. Okje suka header yg baru tu.....sangat fresh!!....ye betul....simple dan tak berserabut

    ReplyDelete
  7. santekkk je..bole la amik order header lps ni..

    ReplyDelete
  8. look simple & nice..
    kaler putih untuk background blog ni pun nampak lebih luas.. senang reader nak baca

    ReplyDelete
  9. julia.. yang julia buat ni simple.. nice.. kemas.. tersusun.. suke sangat!~

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com