Sambut Anniversary Ketiga di Bangi Golf Resort | Julia Johari
Booking.com

Sambut Anniversary Ketiga di Bangi Golf Resort

Alhamdulilah
Bulan puasa yang lepas (throwback entry) ingat lagi kan julia pernah join satu contest anjuran MahaMahuMakan kan? Kalau tak ingat click sekali SINI. Syukur sangat2 booking dah buat so terus sambut ulang tahun perkahwinan yang ketiga disini, terima kasih beri kami peluang berbuka puasa disini ye. Terharu dapat belanja suami dengan 2 voucher free lepas sertai contest wehuuu. 

Tempat duduk kami disini mengadap padang golf, dan satu-satu table kami bewarna kuning di raja, oh my rasa mcm dihargai pula sebab kelainan disitu, pelanggan yang lain menjamu selera buffet didalam, tapi speacialnya kami dpt berbuka di luar melihat keindahan padang golf bangi, yeahhhh love the scenary so much! :D

Tanpa melengahkan masa, masa untuk berbuka puasa pun nak dekat sangat, so suami julia plak yang beria suruh capture all gambar hidangan buffet disini dulu, kira orang tak ramai lagi terjah, aman sentosa nak jd photografer tak profesional ni hehheheheh...suami dah faham bebenor perangai isteri dia, selagi tak ambil gambar selagi tu tak makan la jawabnya hahahahhaha 

Jom tengok hidangan buffet....kali ini benar-benar kalian nangis tengok all dishes yang cantik yang amat....jommmmm!


Qi la anak yang beria suka pi tempat baru...tengoklah aksinya nampak makanan depan mata...nanti dulu Qi belum lg waktu berbuka...kena hormat orang berpuasa juga ye. Time ni live band pun ada lagu tradisional.

Kalau korang yang belum pernah ke sini, buffet dia indoor dia luas dan besar.

Jom jamu mata tengok menu kami ambil.Jangan membazir sudah ye. Rambang mata tak tau mana satu nak makan heheheh semua sedap2.

Muka orang puasa hahahha tengoklah abam Qi tu layan cerita upin ipin lu...nak baca doa makan pun terganggu...ish2 dak ni. ish ternampak ABC plak hadoiiii laaaaaaaaaaa tekak...

Ish banyak lagi tak makan ni umi, walid...nanti tolong ambilkan jus manggo kt Qi naaaaa....amboiiiiiiii hahahhahaha

Untukmu suami ku...rezeki!
Walid suka sangat...yeyyy thn depan anniversary ke 4 tahun turn walid plak bg surprise kt umi ye...umi nak duk dendiam...walid plak update blog tau...hahahhahahhaha :p (kasi kerja rumah la sekali sekala)

Sorry ye baru update entry ni, sebab dah berat hp ngan gambar-gambar makanan sana sini hahahhaha semua lokasi about makanan kan...sure korang marah kt julia ni hahahhahaha nak wat cm ner kita suka food review (senang hati dah boleh delete semua gambar dlm hp bila dh update)...hahahhaha esok nak update cerita lain plak...pasal undangan photoshoot dan interview from reporter...tungguuuuuuuuuu :)

19 comments:

  1. huwaaa..kene tutup mata baca entry ni..klu ngidam kene tggu pose thn depan laaa..time tu pun baby dh kuar..huwaaaa..

    ReplyDelete
  2. bencik dik juju.. time2 tengahari ni jugak dia nak post gambar makanan.. hahaha seksa perut & tekak sis tengok gambar makanan tu tau..
    Boleh tahan jg yer menu buffet kat situ.. tahun depan boleh lah sis try.. nak nak celebrate anniversary jugak dgn bang nizam.. hehehe

    ReplyDelete
  3. dok tunggu gak n3 ni . baru slmat kuar dah pun... tahniah ju. thn dpn keempat lah yer...

    ReplyDelete
  4. Hari tu akak pergi sini sebab anak sepupu kawen.. Tapi dia buat majlis waktu malam.. Nak nampak apa je.. Padang golf pun tak nampak... Rugi betul.. hehe... Mujur makanan best..

    ReplyDelete
  5. happy anniversary Julia, cantik tenpat ni, bertambah sayang la dua beranak tu :)

    ReplyDelete
  6. haaaa.. x update pun lagi pasal BGR.. huhu.. nak masuk raya aji dah..

    ReplyDelete
  7. uiks nape bru skrg update kak..Haha nk raya haji da ni

    ReplyDelete
  8. Untung dpt rasa variety of food..
    Bila la nk dpt merasa mkn best2 cmni sllu kan ju..

    ReplyDelete
  9. naseb baru lepas makan..kalau x mau terliur dibuatnya tgk ni..heheh

    ReplyDelete
  10. kurus dah ju! hehe..wah syurga makanan ni..bestnya..

    ReplyDelete
  11. Wahhh Happy 3th Anniversary jue.. semoga sentiasa bahagia disamping orang tersayang.. tempat celebrate pun hebattt..semua dishes mmg meletops sangat..suka!!! =D

    ReplyDelete
  12. wah..meriah dengan makanan..sedap2 pulak tu..erm..telan air liur je la..heheh

    ReplyDelete
  13. mataku terpaku dgn jeruk dan jambu siap ada colet tu ... ehemm x blh tapau ker ... heh heh heh . saya klu mkn diluar akan cari menu yg tak blh masak dan tak pandai masak di rumah ... baru berbaloi rm tu .

    ReplyDelete
  14. Amboi! Berwarna warni lagi makanannya...tentu tak sabarkan menunggu waktu berbuka masa tu...

    ReplyDelete
  15. Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

    ReplyDelete
  16. happy belated anniversary kakak gojes. smoga bbahgia selalu

    ReplyDelete
  17. memang terbaekkk lah menu yang ada kat situ..
    nory pernah berbuka puasa kat situ jugak..heee

    ReplyDelete
  18. huaaaa bestnya makannnn! nk sambut annibersary gak nanti.xtau nk sambut kat mana.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com