Menang Contest Berbuka Puasa Bangi Golf Resort | Julia Johari
Booking.com

Menang Contest Berbuka Puasa Bangi Golf Resort

Alhamdulilah, tak sangka sebenarnya, tak harap sangat pun, sebab hanya join suka-suka je contest, tak sangka pula menang, syukur alhamdulilah, kalau nama yer rezeki Allah dah tetapkan lari macam mana pun tetap hak milik kita, kalau kita usaha hari-hari pun kalau Allah kata itu bukan rezeki kita, maka kena redha dan cari jalan lain, usaha kena tetap usaha ye dak.

Inilah dia 2 voucher yang julia menangi, saje display satu je, yang lagi satu simpan elok-elok hihi :)


Sudah click link atas itu? Itulah jawapan kepada contest yang dianjurkan hanya sehari kemudian esok hari juri-juri adili dan hakimi, best tau. Julia suka konsep pertandingan macam ini, anjur hari ini, esok dah tau jawapan, tak kisahlah kalah ke menang ke, janji tau keputusan kan itu yang peserta suka join tu, kalau meleret2 nak tunggu tarikh keputusan makanya macam kurang minat lah, hihihi

Tempahan berbuka puasa semalam juga julia dah tempah tarikhnya 24 Julai 2014 (Khamis) dengan Kak Mas pihak BGR Restoren, already BOOKED! 

Lega hihi, insyaAllah if suami ku sihat walafiat dan masa mengizinkan, mungkin kami akan meraikan hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke-3 disini bersama dengan Qaiser ilman berbuka puasa disini...alhamdulilah, percuma tau. :)

Tanjat masa baca pengumuman, juri letak nama Julia Johari pada calon pertama, adakah menang tempat pertama dari 5 orang yang dipilih? hahhahah kembang sekejap, apa-apa pun syukur ke hadrat Allah, rezeki kedua dalam bulan Ramadan.  

Berminat nak berbuka puasa sini?
Click 
Terima kasih kalian yang mendoakan dalam kotak komen sebelum ini, saya sangat hargai sebab Allah makbulkan semua doa kalian, julia doa kembali pada Allah agar kalian dimurahkan rezeki dalam apa jua bidang yang diceburi...salam Jumaat dari Julia Johari Dot Com, babai :)

27 comments:

  1. alhamdulillah ju.. tahniah tau.. :D

    ReplyDelete
  2. rejeki ramadon katanya.. congrats Julia.. nanti buat review tau.. boleh kak jah ajak bang jebat pergi plak nanti.. hehehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. tahniah ju.. kalau la kite dapat g same tarikh..

    ReplyDelete
  4. tahniah ju.. makan sedap lg.. seronok2

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak julia..akk nad pun dpt..akk booked 24 ke..hari ape erk..klau ok nad nk join

    ReplyDelete
  6. wow.. tahniah ya... rezeki di bulan ramadhan ni...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  7. Congrats sis, rezeki bulan pose tu

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


    ReplyDelete
  8. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  9. Tahniah2...nanti ingat lah bunda sama...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow blog ni..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  11. Wah, Tahniahh! Scha follow blog ni taw. Best! :)

    ReplyDelete
  12. tahniah ju...alhamdulillah..rezeki ulangtahun tu..bestnye dpt celebrate anni kt ctu..makanan best2 pulak tu..enjoy ye..

    ReplyDelete
  13. yeayy! selamat bersesakkk ehh. kak ju pegi weekdays tak ramai sgt kotttt hihihi

    ReplyDelete
  14. Tahniah! owh tak sempat nak skodeng blog julia sebelum ni...alhamduliah, rezeki tu dapat berbuka free lagi =)

    *Happy anniversary in advance ye Julia =)

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...julia,

    tahniah dapat voucer daripada blogger eyriqazz...

    mselim3

    pls: daripada blog eyriqazz..

    ReplyDelete
  16. Tahniah Ju...SA pun dapat..x decide lagi bila nak pi....macam jauh plak..hehehe...ju dah decide nak pi ke?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com