Contest Berbuka Puasa 2014 | Julia Johari
Booking.com

Contest Berbuka Puasa 2014

CONTEST
Saya ingin berbuka Puasa di Bangi Golf Resort Restoren kerana saya teringin nak rasa juadah "Gulai Daging Kawah" istimewa yang disebut-sebut dalam blog MahaMahuMakan
Sangat menarik tengok Gulai Daging Kawah, itu baru tengok, kalau rasa? Sudah tentu sedap hihihi
Ini kerana Julia dapati pembacaan menerusi blog tersebut terdapat menu-menu sangat berbeza, sebab menepati masakan Asia dan ala Barat.

Ada Kambing Bakar....wah! Besttt ye!

Lagi satu julia nak merasai sendiri pengalaman berbuka puasa dengan environment yang berbeza...suasana yang digambarkan dalam blog mahamahumakan sangat cantik, elegan dan romantis, sesuai sangat jika dapat berbuka puasa dengan keluarga.

Nyata "Berbuka Puasa di Bangi Golf Resort Restoren" adalah satu destinasi impian jalan-jalan cari makan yang terbaik bagi Julia sebab ada puluhan jenis main course, appetizer, dan juadah yang sangat-sangat menggiurkan.

Paling penting, jika saya menang contest ini dari blog MahaMahuMakan saya nak hadiahkan sepasang voucher ini pada suami tercinta Habibullah Radzali untuk raikan ulang tahun perkahwinan kami yang akan genap 3 tahun pada 24 Julai 2014. :)

Jikalau menang, boleh saya tunjukkan betapa cantik dan seronoknya berbuka puasa di Bangi Golf Resort Restoren.
Moga impian saya menjadi kenyataan untuk memenangi sepasang voucher dari Bangi Golf Resort Restoren melalui blog MahaMahuMakan !
Terima kasih Maha!

Jom berbuka puasa ramai-ramai di "Bangi Golf Resort Restoren"
Jom! :D

11 comments:

  1. So sweet nak celebrate anniversary ker alah best nya.... Insha Allah kalau ada rezeki adalah ok.. Tapi entry ni menarik penuh keikhlasan suka lah baca...

    ReplyDelete
  2. ida harap akak menang! yeayy! mahamahuu pls bagii kak ju menang hehehhehee

    ReplyDelete
  3. Harap2 menang lah yer..bleh meraikan anniversary sekali..insyaallah..

    ReplyDelete
  4. gud luck ju..hrp ju dpt menang..bole celebrate kt sn nnt..ila dh pegi thn lps..mmg puas ati sgt2 makanan die..BANYAKKK gile..sedap pulak tu..

    ReplyDelete
  5. all the best julia.. fifi teringin ak bukak puase dekat situ jugak.. semalam da hint suami..

    ReplyDelete
  6. gud luck.
    shark nk join,
    tp jauh pulak shark nk pergi kalau menang,
    ehehe..
    kasi can kt org lain :p

    ReplyDelete
  7. InshaAllah kalau ada rejeki Ju & suami sempena anniversary ni..
    menarik jugak ;)

    ReplyDelete
  8. Bestnya dpt berbuka puasa diluar...

    ReplyDelete
  9. Bestnya dpt berbuka puasa diluar...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com