Sarapan kali ini sangat mudah!
Ada buah labu tak?
Kalau ada basuh bersih dan belah macam ini tanpa buang kulit.

Tak perlu lumur garam dan gula. Tuhan dah beri kehebatan buah labu ni penuh rasa dah.


Buah Labu Air Fryer 🎃
-------------------------------
Masukkan dalam air fryer, setkan 15 min/140c. Tinkkk! 👏

Terus siap, boleh makan. Sedap gilerrr! Tak tipu, serius sedap makan sekali dengan kulit jangan buang tau.
Tak sabar, panas-panas terus ngap, huhh nikmat!
Buat makan depan TV, snek mudah dan layan.

Rasa ranggup, juicy, lembut, mengenyangkan, tinggi Vit A dan salah satu sumber nutrien baik untuk badan.

One more important thing you must know, pumpkin can boost your immune system too. 👍
Last bites, allahu sedap sungguh, tak tipu tau!!!

Alahai rugi beli labu kecik, kena restok 2 minggu akan datang lah, wajib labu ada dalam stok dapur lepas ni. 😂

Sekali viral dah!!! 
Tak sampai 24 jam, sudah capai 130 shares wehuuu, terima kasih. Terharu juju tau.

ramai share posting resipi air fryer guna buah labu je untuk snek, tak kisah untuk sarapan boleh, makan petang boleh, even makan malam pun boleh kalau lapar sangat cari buah labu dan sir fryer kan.

Boleh kurangkan junk food yang tak baik untuk badan kan, lagi-lagi untuk si anak. Ajar makan macam ini sejak kecil, sure diorg suka.

Selamat stay at home semua. ❤
Day 1 | PKP fasa kedua | 1/4/2020 🙋‍♀️

xoxo
www.juliajohari.com
#StayAtHome #PKP #AirFryer
#JuliaJohariDotCom #Kbba9

6 Comments

  1. Wowwww nak cuba gak laaa, memang ada labu ni, tapi alaaa harini nak masak labu masak lomak kacang aishhhhh

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lg msk mcm ni..dok buat msk lemak ja

    ReplyDelete
  3. Pertama kali tengok senang je buat.


    ReplyDelete
  4. tgk gmbr juju pn tau sedap tu..terasa manis2 buah labu tu ditekak hehe

    ReplyDelete
  5. Kebetulan ada labu sebiji di dapur tu... Esok boleh terus onz je buat ni. Thanks juju

    ReplyDelete
  6. Samalah dgn rabia air fryer tu kot2 boleh try resepi kak Julia ni thank you for recipe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)