Thursday, November 23, 2017

Queen of the day !

Thanks husband to all this surprise shopping 11.11.17 dating date! Bukan ada sambutan apa-apa pun alahai. Semua dia bayar siap paksa suruh masuk kedai gegirl dan pilih tau tak, baju keje la, baju basahan la, kasut la apa ni paksa2 ni beli kt pasar malam je awakk kita org kg Gombak je kasut made in Gombak la kita membesar 😂. 

Segan dibuatnya sbb tak reti nak susahkan husband, jenis dari dulu kalau nak apa2 suka cari duit sendiri je tu pun kedekut nak beli tuk diri pelik kan julia kan dasar suka menyimpan #perangai pastu suka pakai apa yg hado sampai lunyai baru pk sejuta kali nak beli ke tak haha. 

Di doakan moga murah rezeki dan dia sihat selalu. Alhamdulilah, rezeki jgn ditolak kan. Ada satu amoi ni nampak kami beli banyak beg plastik, dia puji 'ayooo...husband banyak sayang sama you la...untung you!' 

Haha kemain amoi tu puji 7 petala melangit sbb beli barang dengan dia haha thanks a lot husband mmmuah! Tq sbb make my day #malutapimahu 😘😍❤

Di doakan semua husband2 dlm dunia ni murah rezekinya utk isteri dan anak2 mereka. Sebaik2 sedekah, sedekah utk keluarganya dahulu paling Allah suka. Barakallah 😘

My skinny boy semakin sihat, walaupun kurus, dia sebenarnya kuat makan. Umur cam abang Qi memang tengah aktif, sekarang dia tengah consume Appeton Lysine...nanti aku story pasal perkembangan dia dalam 2 minggu, sekarang dalam tempoh percubaan...nampak segar muka abang Qi tau...

Appeton tu kan multivitamin, haa eloklah dia pun jarang makan buah dengan sayur. Tak pe tunggu perkembangan.

6 comments:

  1. syok shopping..penuh kiri kanan tgn tu...abg qi nmpk susut

    ReplyDelete
  2. Best nya Ju..bukan selalu ..kan??kalau selalu pun tak pe..hahahah

    ReplyDelete
  3. Sesekali hubby belanja senyum sampai telinga nampaknya ye hihi...

    Kita pun sama, selagi boleh guna/pakai, lenjan je. Sayang duit huhu...

    ReplyDelete
  4. yup betul..rezeki jangan ditolak..hehee

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)