Friday, October 13, 2017

Beli Produk Skincare Online di Zalora Malaysia


Kalau sebut Zalora, pasti ramai yang sudah mengetahui ia salah satu website yang popular untuk carian pelbagai barangan seperti pakaian dan aksesori untuk kaum lelaki mahupun wanita. Untuk pengetahuan anda semua, Zalora Malaysia juga turut menyediakan pelbagai produk skincare didalam rangkaiannya.

Antara produk skincare yang julia perhatikan ialah Laneige, CKII, Bioderma dan banyak lagi. Hanya layari website Zalora Malaysia, terus ke Women dan click Beauty di page, klik skincare dan anda boleh buat ketetapan dari segi harga mengikut budjet anda sendiri.

Macam julia budjet dalam RM200 ke bawah, harga yang tercatat adalah produk yang mengikut kemampuan kita nak bayar. Lihat dibawah.



Kelebihan membeli skincare dalam Zalora Malaysia
  1. Capaian mudah dan berkesan - hanya terus klik dan buat pilihan.
  2. Menjimatka masa - tidak perlu ke pusat membeli belah untuk restok barang skincare.
  3. Promosi dan diskaun - banyak harga diskaun di beri dari semasa ke semasa.
  4. Praktikal - barang yang dinyatakan sedia ada untuk di beli.
Di bawah julia sertakan contoh produk dari Laneige water bank, lihat bukan setakat anda beli produk dengan harga diskaun tapi turut disertakan sekali free gift.


Bioderma adalah salah satu produk yang menjadi perhatian julia sekarang, dah lama nak cari jenis pocket sun protection untuk kemudahan travel. Julia suka kit skincare yang kecil dan mudah dibawa ke mana sahaja, mujur Zalora Malaysia ada sertakan. Ini sekaligus menyenangkan kerja julia dan tak perlu buang masa mencari di farmasi atau kedai-kedai lain. 

Zalora Malaysia sangat memudahkan kita sebagai pengguna untuk membeli produk penjagaan diri pada bila-bila masa kita perlukan. Untuk maklumat lebih lanjut layari website di sebelah klik Zalora Malaysia

14 comments:

  1. Ingatkan zalora untuk fashion sahaja. Skincare pun ada rupanya.

    ReplyDelete
  2. Wah...dah tambah lagi..sebelum nie tau pasal fesyen je zalora nie

    ReplyDelete
  3. perghhh...berbaloi sangat ..dapat free gift lagi . Tq ZALORA !

    ReplyDelete
  4. Wahh senang lah lepas ni, boleh beli skincare dekat Zalora pulak 😀

    ReplyDelete
  5. oh zalora pn ada skincare ye..ingtkn pakaian je yg slalu dgr

    ReplyDelete
  6. macam agak murah jugak kan dengan dia ni..haaaa

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi shoping kat Zalora sebab selama ni ingatkan produk fashion je..��

    ReplyDelete
  8. senang saja ye nak beli di zalora

    ReplyDelete
  9. Beli jgn tak beli.. Zalora sekarang ni macam2 ada.. simpan duit je terus irder online tggu depan pintu jer..mudah dan senang..

    ReplyDelete
  10. zalora pun dh pandai jual skincare sekarang ni

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)