Pertama Kali Terjebak Chilindo ! | Julia Johari

Pertama Kali Terjebak Chilindo !

Kemain eh korang ber chilindo sana sini, julia baru nak menjebakkan diri hari ini. Hahaha terkebil-kebil gak nak bida harga. Aku klik je tukul tu lihat tempoh masa dengan berdebar...3 kali gak la berperang nak beli barangan elektrik ni haish!

Aku tak pernah beli oven, teringin nak ada satu kecik pun jadi lah kan...jenama biasa-biasa sudah, bukan apa beli yang brand-brand pun bukan aku rajin nak baking, bakar dalam tu haha. Saje nak tambah dekorasi, kot rajin bakar la...paling bodo ajak abg Qi buat muffin hahaha bila lagi kan. Asyik layan dia tengok game buat kek je, kena la juju beli oven real, leh sama-sama buat belajar kek gituuuuuu...tak jadi kek kita buat ayam golek je lah abg Qi.

Harga aku bida tu cukup puas hati lah, rasanya oven kat luar mau harga 150 ke atas sebiji kan...ni aku bida dapat bawah 150 mau tak happy! Syukur.


Tunggu masa je oven nak sampai, dah sampai nanti nak panggang ayam dalam tu aummmmmm...selalu guna pemanggang ajaib je kan, tapi tak boleh letak whole chicken, yang ini satu ekor ayam lepas kot...tak kisah la cm ne pun janji lepas buat muffin sudah hahaha.

Terjebak juga aku akhirnya...korang la ni hahaha !

12 comments:

  1. wahhh Cici dapat bid tumblr je. hehhee benda best best cepat je habisnya

    ReplyDelete
  2. hihihi...samalah kita....dah mcm berhantu benda ni....

    ReplyDelete
  3. yeayy..akhirnya juju trjebak jgk..haha

    ReplyDelete
  4. Mcm popular plak chilindo kebelakangan ni. Huhuu kena cuba jugak ni :)

    ReplyDelete
  5. Bole la juju wat kek busday qi nanti

    ReplyDelete
  6. Bole la juju wat kek busday qi nanti

    ReplyDelete
  7. Yeayy Ada geng. Ada nmpk gak oven Tu kt chilindo

    ReplyDelete
  8. perghh, kak juju beli oven, perghhhh

    ReplyDelete
  9. wow. aida da sign in.
    but lom begitu percaya sgt la Ju.
    bila bid certain item, aida perasan ada auto bidder.
    kita bid tapi kita kalah atas harga yg sama.
    auto bidder yg menang.
    at last jadi puluh-puluh harga.
    baru la ilang si auto bidder tu.
    terus aida tak sign in.
    ntah menang ntah kalah bid :-) ha ha

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Popular kan chilindo ni.rabia tak pernah beli lg ni

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...