Thursday, March 16, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest


Happy 5th Birthday Lazada Malaysia in advance! Julia nak jemput blogger semua sertai pertandingan 'Lazada Birthday Blogger Contest' , hadiah cukup lumayan, apa yang korang perlu lakukan hanya senaraikan jawapan seperti dibawah dan paling menarik ceritakan sebab apa korang suka 3 benda ini dalam Lazada Malaysia. Kira macam wish list korang lah...best kan! Bila lagi nak berangan haha

Nak sertai sila klik link: 
Lazada Birthday Blogger Contest → http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

    What do you love about Lazada Malaysia? 


    Capaian Mudah Difahami ! 

    Tiga perkara ini yang buat julia jatuh cinta dengan Lazada Malaysia. Page shopping online melalui Lazada Malaysia memang sangat praktikal, sebutlah apa sahaja dari segi perkakasan rumah, dekorasi rumah sehinggalah ke pakaian semua peringkat umur ada dinyatakan dengan smart bar view.


    Efisien! 
    Bagi julia yang sentiasa sibuk di pejabat dan dirumah, kadang kala hari minggu pun sibuk tak sempat nak buat semakan harga semasa setiap barangan atau jenama pilihan, tapi dengan Lazada Malaysia semua ada. 

    Duduk dimana sahaja julia boleh on aplikasi aps Lazada Malaysia melalui smartphones dan boleh order mengikut jenis yang diminati, kadang-kadang ada harga promo murah...best gila!


    Laju!
    Tempah, tak sampai 3 hari barang sampai. Happy!


    Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)

    Sudah semestinya julia sangat fanatik pada Dekorasi Rumah dan Handbeg, dua item ini memang kegilaan julia, susah nak padam tau haha. 

    So here we are julia tunjukkan rahsia WISHLIST kesukaan julia dari Lazada Malaysia. 



    GOLDEN EMPIRE RED SOFA BED 




    Yes! julia paling suka sofa warna merah ni, nampak simple dan boleh dijadikan sebagai sofa bed i likeee...harga pun leh tahan...my dreams!




    I HOME 536 MARTINI DIVAN QUEEN BED 


    Ya, katil. Hahaha julia memang tengah aim katil tau, alang-alang leh deko macam hotel. Hope my dreams comes true. 



    SoKaNo Trendz Premium CYX PU Leather Tote Bag Blue 

    Awwwwwww seksi tote bag blue!
    Geram sangat...nampak rugged dan elegan..beg ni julia suka sebab ia ada ciri-ciri indoor dan outdoor event yang julia boleh gayakan dimana sahaja...julia pencinta handbag tau..kalau window shopping pun handbag la kena jamu mata dulu hehe

    Boleh selit name kad blogger celah 2 poket tu, ada capaian zip segera kt luar beg leh letak hp dan wifi...best!

    Corak tepi kedut beg ni nampak comel...alahaiii siapa nak hadiahkan handbag sempena birthday julia 26 Mac ini? Pleeeeeaseee kot Lazada Malaysia nak hadiahkan ke kan hahahha


    How do you think Lazada Malaysia can improve? 

    Rujuk Kotak Komen Pengguna - Julia pantau sebelum nak tempah melalui Lazada Malaysia, ruangan komen pengguna yang pernah beli sebelum ini sangat ditekankan sebagai testimonial menyakinkan julia untuk terus beli atau hold dulu. Diharap Lazada Malaysia boleh take notes every komen setiap barangan yang dirasakan tak berapa dikehendaki oleh pelanggan untuk menambahbaik mutu penghantaran sebelum dan selepas. 


    What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

    Sempena ulang tahun yang ke-5, julia doakan semoga Lazada Malaysia terus berjaya dan menempah nama sebagai website carian popular nombor 1 di peringkat antarabangsa. Wow!
    The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm).  
    Lepas korang dah up di blog jangan lupa e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 


    Lumayan kan hadiah tajaan Lazada Malaysia?

    Fuhhh doakan julia terpilih tau. Amin.
    Korang jangan lupa sertai ye contest ni mudah aje...
    Bye!

    14 comments:

    1. Gud luck juju.. Dapat, kongsi dua eh.. Hahahaha

      ReplyDelete
    2. x sabo tunggu sale lazada next week ni..
      sofa meroh tu nampak cambest je ltak dpan tv.
      heheh.
      boleh landing trus.

      ReplyDelete
    3. Good Luck Akak! thank you sbb share..InsyaAllah akan join hehe

      ReplyDelete
    4. Cantiklahh sofa tu, berkenan jugak Nani tengok. Heheh. Goodluck kak Juju! Moga ada rezeki nak menang. Amin :)

      ReplyDelete
    5. Sofa dengan katil tu syed tengok macam masuk la dedua tu. design dia macam lebih kurang sama pula hehehe. apa-apa pun good luck kak! semoga ada rezeki untuk kita berdua menang! :)

      ReplyDelete
    6. good luck !! hee~ tapi sofa tu super cun weyh !!!!! kite tak terfikir plak nak kan sofa.. adoi !! rugi suda..

      ReplyDelete
    7. nak join jugak tapi takder idea nak mengarangg

      ReplyDelete

    Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)