Earth Hour ‘BLACKOUT’ Beach BBQ Sunway Lagoon ! | Julia Johari
Booking.com

Earth Hour ‘BLACKOUT’ Beach BBQ Sunway Lagoon !


Hi, minat acara waktu malam tak? Bagi anda yang tercari-cari tempat mana nak beriadah atau menyambut BBQ bersama keluarga apa kata kali ini korang cuba buat tempahan satu kelainan yang dianjurkan oleh pihak Sunway Lagoon. Romantik ! 

"Earth Hour ‘BLACKOUT’ Beach BBQ''.

Tarikh: 25 March 2017

Masa: 7:30 pm to 11:30 pm


Menariknya, harga untuk set acara BBQ ini sangat murah! Hanya RM360 sahaja untuk 4 orang. Kira RM90 untuk seorang la kiranya, berbaloi. Pada malam tersebut, akan disajikan pelbagai jenis makanan dan minuman yang sungguh menyelerakan antaranya:
  • Welcome drink - Kelapa jelly
  • Main dishes - Mediterranean Rice, Roasted Vegetables, Roasted Sweet Potato, Spaghetti Chicken Bolognaise
  • Grilled Station - Grilled Mini Burger, Batter Fry Fish, Whole Lamb, Beef Skewer with Capsicum, Grilled Prawn & Squid Skewer with Pineapple, Chicken Teriyaki Skewer with Mushroom, Satay Chicken with Beef
  • Dessert - Fruits in Jelly, Bread Butter Pudding
Pelbagai lagi sajian menarik yang akan disajikan kepada korang kalau ambil pakej diatas ye, yang julia highlight cuma separuh je tu...dah tak perlu penat-penat sedia BBQ, datang sini semua ada tinggal nak makan dan berseronok melihat pelbagai jenis acara yang akan dipersembahkan kepada anda sekeluarga dan teman.

Acara yang akan dipersembahkan malam itu:
  • Live Music Acoustic Session.
  • Sensational Themed Dance Performances.
  • Lighting up of the 16 feet long Sunway Lagoon Sand Castle.
  • Stunning Fire show featuring Fire Dances, Fire Breathers & Eaters, Poi Spinning, dan banyak lagi!


Jangan terkejut, pihak Sunway Lagoon turut menyediakan aktiviti permainan untuk korang sertai bersama dengan keluarga atau teman tersayang, antaranya...

  • Lighting up of the Earth Hour candles
  • Sparklers Fireworks Play
  • Family Fun Activities

Sungguh menarik dan teruja kan !
Apa lagi cepat buat tempahan, sebelum tempat fully book. 

Info tempahan sila layari www.sunwaylagoon.com atau hubungi 603-5639 0000.

Happy Earth Hour ‘BLACKOUT’ Beach BBQ di Sunway Lagoon !

7 comments:

  1. bestnyaa. macam party zaman muda remaja pulak. tapi ni boleh bawak family. hehehee kalau budak budak mesti teruja dengan sembur sembur api tu

    ReplyDelete
  2. bestnya...kalau dapat join lagi best

    ReplyDelete
  3. Wahhh menarik sangat ni lagi lagi bila semua dah siap disediakan

    ReplyDelete
  4. Uishhhh menarik ni! bestnya kalau dapat join sekali ni.

    ReplyDelete
  5. menarik sebab ada pertunjukan sekali

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com