Ingat tarikh ini, habislah julia ! | Julia Johari
Booking.com

Ingat tarikh ini, habislah julia !

Assalamualikum, apa khabar pembaca setia, korang sihat? Julia pagi ini rasa sangat tenang, ceria dan seronok rasa, sebab kesihatan dan keadaan diri yang sangat selesa. Apa-apa pun semua didahului nama Allah dulu, positif selalu. Hikmahnya semoga ia senantiasa berpanjangan...


Julia nak uar-uarkan berita terbaru info yang julia dapat dari pihak RTM TV1, adakah korang masih ingat entry diatas? Jika tak ingat sila-sila klik refresh balik ye. Jika ya, hari ini julia dengan rasa malunya dan rasa rendah dirinya nak beritahu tarikh julia akan bersiaran bersama Master Chef Malaysia Mr. Brian adalah pada...jeng jeng jeng............

Kenapa rasa seram sejuk ni huhhh...gemuruh jiwaaaaa...semangat membara...tetiba lagu artis berkumandang keluar plak...hahahaa...jap debor debor plak nak beritahu...cececece
Kemain hakak ko posing depan kamera man, shy shy cat ke tuuuu...dengan spotlight yer...menitik peluh hakak tau...cair makeup akak tahan peluh kahkahkahkah...ni pasaipa ni...tapi gambar candid ni la julia dok ketawa kahkahkah...depa suruh berdiri depan kamera...cik kak ni dok betulkan tudung aje dia...handbeg tak lepas...aset tau hahaha :p

Mulai dari hari ini bermulanya counting day, kiraan hari selama 30 hari...haaa boleh agak tak bilanya ia akan ke udara di TV1 ? Abang Brian lah bagi tau bila...boleh...cepat abang brian diorang semua nak tahu tu, julia malu hahaha. Tengok tangan abang Brian tu haa ko jangan memain you ols.


Orang kuat RTM TV1 slot rakaman rancangan Menu Kita - Walla

Pemilihan set pakaian dari atas sampai ke bawah semua sendiri, pilih warna fesyen yang julia sendiri tak pernah pakai macam biru laut ni...Makeup pun sendiri...tak ada maknanya nak upah orang...kata suka makeup...so simple sudah kan okey tak...tak nampak heavy sangat kan...yang penting rasa fresh!

Tadaaaaaaaa.....haaa 30 hari mulai sekarang tau julia akan bersiaran di TV1...save the date kat atas di kalender hp siap set alarm tau tau...amboiii siap minta set alarm lagi hahahaha kalau sudi apa salahnya tonton julia sembang-sembang makan kisah nasi bajet di TV1, bukan selalu dapat jemputan macam ini tau, haruslah julia kena inform dekat korang...tak apa kalau lupa nanti julia up satu banner untuk ingat kan korang di fb, ig, twitter dan blog sebagai ingatan...

20 November 2016, Ahad, 12.30pm
WALLA musim ke-2 akan mula bersiaran pada 30 Oktober 2016, setiap Ahad, 12.30pm hanya di TV1. So korang dah boleh mula tonton rancangan ini mulai hujung bulan ini setiap hari Ahad ye melalui blogger-blogger jemputan lain. 

Debornya...nanti tiba hari dan masanya...julia nak sorok bawah meja tup mata tup mata...korang sudi-sudi la rakam atau snap ye moment di TV...pastu tag julia tau...sebab julia tak suka tengok muka sendiri dalam TV...rasa nak tampo-tampo je hahahha...bye!

10 comments:

  1. wahh memang kena save the date ni <3

    ReplyDelete
  2. tk lama dh nk on air..nanti remind lg..hrp2 dpt la tgk...juju jgn lupa juga record tau

    ReplyDelete
  3. cayalah jue....happy akak dengar....akak plak tak sabar nak tgk nie...tapi takut lupe soooo tolongggg ingatkan balik tauu nanti...akak akan pastikan terpacak depan tv gituuuu ekekeekekekek...bertuah ko...harap2 lepas ni lagi byk peluang dpt in sha Allah...akak tumpang bangga....

    ReplyDelete
  4. Wah. Makin kerap keluar kat tv. Sikit hari lagi jadi artis la ni. Hehe. Apapun, tahniah Ju. Moga terus sukses dan gembira selalu.

    ReplyDelete
  5. Tapi dah dekat-dekat tarikh tu kena remind balik dik
    Kakak nak tengok!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com