EPHYRA PREMIUM Free Gift Backpack dilanjutkan sehingga 14 Oktober 2016 | Julia Johari
Booking.com

EPHYRA PREMIUM Free Gift Backpack dilanjutkan sehingga 14 Oktober 2016

Ephyra Kolagen (Promo set lengkap penjagaan dalaman)


Hari ini julia nak uar-uarkan promosi kaw-kaw dari pihak HQ Ephyra sendiri yang berlapang hati nak lanjutkan promosi ini sehingga 14 Oktober 2016 sahaja, gambar diatas adalah set penjagaan dalaman ephyra premium penggunaan untuk sebulan. Memang ramai semakin menyukai rasanya perisa ala-ala oren dan berwarna menarik di samping khasiat yang banyak didalam satu sachet. 

Ramai ibu sedang mengandung dan dalam pantang ingin banyakkan susu badan, Ephyra sangat sesuai dengan anda...untuk anak dara sehingga peringkat usia emas, Ephyra sesuai dengan anda untuk bantu imbangkan pelbagai jenis masalah...anda boleh baca dibawah.








Ephyra Skin Care Series (Pakej Lengkap Luaran)








FRESH TESTIMONIAL Ephyra baru je tadi julia terima panas panas. Woww woww jeles dengan kulit customer julia ni Puan Mas namanya...dia beli set Ephyra Premium (dalaman) & Ephyra Skin Care Series (luaran)...nah lihat hasilnya tak sampai sebulan pun guna...pori besar, kulit berminyak macam goreng telur, wajah cela kena tutup dengan bedak tebal kini lihatlah hasil (after)...glowingnya!!!



Hari ini order, esok lusa sampai ke tuannya...lagi seronok dapat BONUS ----> FREE POSTAGE + FREE GIFT (Promo Free Gift Beg Pack disambung sehingga 14 Okt 2016 untuk pembelian Ephyra Premium...diorang nak gift lagi okey okey julia pujuk HQ ephyra tau yey)

PAKEJ PROMOSI DALAMAN

Ephyra Premium (30's) - RM180
Ephyra Trial (10's) - RM68
Ephyra Inteemor - RM49 (exclude postage)
Ephyra M2Flex - RM150 .

PAKEJ EPHYRA SKIN CARE SERIES (Luaran)

PAKEJ 1 :
EPHYRA SKIN BAR + EPHYRA SKIN SNOW
RM 80 (SM)/RM 90(SS)

PAKEJ 2 :
EPHYRA SKIN SNOW + EPHYRA SKIN NANO.
RM 110 (SM)/RM 120 (SS)

PAKEJ 3 :
EPHYRA SKIN BAR + EPHYRA SKIN NANO
RM 100(SM)/RM 110(SS)

PAKEJ 4 :

EPHYRA SKIN BAR + EPHYRA SKIN SNOW + EPHYRA SKIN NANO
RM 140(SM)/RM 150(SS)

❄Harga beli single produk Ephyra❄
Ephyra Skin Bar (50mg) - RM39 (exclude postage)
Ephyra Skin Nano - RM68 Free postage
Ephyra Skin Snow - RM48 Free postage

(FREE POSTAGE + FREE GIFT)


Serious buyer only.
WhatApps Pengedar Sah Ephyra:
013-6327333
013-6327333
013-6327333

1 comment:

  1. Singgah ptg selasa
    bz sangat2 x dan nak blogwalking :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com