Agenda Jalan-Jalan September 2016 | Julia Johari
Booking.com

Agenda Jalan-Jalan September 2016


Fuhhh, rezeki Bulan 9 tahun 2016 ni sangat mencurah-curah, makin sedekah makin banyak Allah bagi rezeki...ini yang nak kongsi dengan korang. Bulan 9 ni kira dah 5 jenis hotel julia menginap tau...paling pecah rekod, macam explorace BLOGGER HOTEL HUNTER je kan hehehe semua kami bayar guna duit sendiri...tak ada tajaan...bukan julia yang bayar...kebanyakkannya suami yang bayar sesambil ikut group city tour melalui family bisnes husband klik Tazben Travel & Tours Sdn Bhd (kalau nak tempah kenderaan macam bas dan van persiaran roger 013-6070333 boleh jalan-jalan macam kami)...terkadang julia fikir...bagus ada rezeki lebih suami ajak cara macam ni, at least masa dengan family tu disalurkan pada hobi yang kami minat bersama, sekepala...kalau nak tau suami julia lagi rajin jalan-jalan tau...untung juju kahwin dengan keluarga bisnes travel...hahahha

Mai la tengok agenda bulan 9 julia kali ini...bold tu jenis hotel yang ada sudah julia review dan pending...soon nanti julia update...pelan-pelan naaa...tu sebab kena ada jadual macam kat bawah kalau tak nanti julia lupa...boleh jadi panduan.

Bulan September 2016

LEGOLAND MALAYSIA - BIRTHDAY QI
Tarikh Travel: 31 Ogos, 1 Sept, 2 Sept, 3 Sept, 4 Sept - (4 hari)

  1. Legoland Malaysia - pending
  2. Hotel New York Johor - done review
  3. Hotel Bendahara Melaka - done review

I-CITY SHAH ALAM - TRAVEL IPAR DUAI
Tarikh Travel 16 Sept , 17 Sept, 18 Sept, 19 Sept - (4 Hari)

  1. I-City Shah Alam 
  • Hotel Best Western I-City Shah Alam - pending
  • Hotel De Palma Ampang - pending
  • Snow World I-City - pending
  • Water World I-City - pending
  • Betsy Kids I-City - pending
AKAN DATANG jalan-jalan julia lagi....

TRAVEL LARGE GROUP IPAR DUAI AGAIN...GENG SUKA JALAN MAKIN GANAS HAHA

Tarikh Travel 30 Sept, 1 Okt, 2 Okt, 3 Okt - (4 hari)
  1. Dah booking hotel baru (ada orang belanja)
  2. Dah booking kawasan travel dan kawasan berendam hahaha (ada orang belanja)
Kebetulan bulan 9 ni banyak sungguh cuti umum, tu yang julia kumpul cuti bergaji untuk set kan cuti-cuti diatas...sangat berbaloi sebab pergi bukan musim cuti sekolah, pulun travel dalam negara Malaysia dulu, terokai puas-puas dulu master betul-betul...jimat masa, wang dan tenaga hooreyyy!

9 comments:

  1. bestnyaaaaa rajin kak juju kita berjalan travel hehehhe

    ReplyDelete
  2. Ya Allah bestnyaaa dapat jenjalan macam ni walaupun dalam negara kan ju. Selamat bertravel bersama keluarga ;)

    ReplyDelete
  3. waaa dah de jadual trip..nak ikut boleh hahha

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaa jalan-jalan sambil menyelam minum air

    ReplyDelete
  5. Bestnya.. Semoga makin murah rezeki ya sis..

    ReplyDelete
  6. murah rezeki julia... best giler dapat bercuti sana sini ^_^

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com