Mini Me - New Header Blog | Julia Johari
Booking.com

Mini Me - New Header Blog



Dari warna turqoise...terus tink! Magic jadi light pink...blog masih dalam proses pembaikan. Ada lagi yang kena bold dan ubah, Hmmm okey tak mini me of Julia Johari punya header blog.

Komen?

29 comments:

  1. Cantikkkk ! Masuk masuk tadi terus jatuh cinta. EH :D

    ReplyDelete
  2. cantik juju..sama mcm juju...buka blog juju trus nmpk header tu mcm juju ada dpn akak haha

    ReplyDelete
  3. OKlah ni cute, sweet aje kakak tengok:)

    ReplyDelete
  4. sangat cantik dan comel sangat!!! grr jeles. haha

    ReplyDelete
  5. tersangat comel! mata brown tu cantek

    ReplyDelete
  6. Wahh, ni dari jauh dah nampak dah header akak :) Hihi

    ReplyDelete
  7. Tak perasan header lama tu macamana. Yang ni ok jugak, comel je....
    Kadang tu mmg peningkan JJ nak pilih header ni hihi

    ReplyDelete
  8. Suka header baru ni. Cute sangat.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com