Booking.genius tempah hotel lagi murah ! | Julia Johari
Booking.com

Booking.genius tempah hotel lagi murah !

Tak sangka, cek email tadi ternampak notification dari Booking.com...katanya Julia Johari, anda telah layak mendapat 10% diskaun untuk ke semua tempahan HOTEL....wowwwwwww...tanjat gegirl tau...tengok gambar diatas buktinya, bukan 6 kali tempahan, sudah lebih 10 tempahan hotel bajet julia guna website Booking.Com tau...memang sangat pantas dan menyenangkan hidup. Tak sangka sekarang julia dah naik pangkat ke Booking.genius...semua dapat potongan 10% tau....siapa tak nak kan...alhamdulilah.

Nak booking hotel? 
Cepat daftar & tempah KLIK --->>>Booking.com

Bukan setakat tempahan peribadi
Ya, kadang kadang mertua nak cari bilik hotel on the spot time outstation, julia tolong bookingkan on the spot...masa tu juga approve boleh masuk hotel dengan harga yang sangat murah dari harga walk in...terkadang julia free ikut suami outstation kerja, tak booking hotel lagi, tapi itu tak menjadi masalah.

Sekarang di Play Store handphone korang tu boleh download apps Booking.com...dimana sahaja julia berada, kalau nak melancong atau ada hal kecemasan perlukan hotel....Booking.com lah jawapannya.



Bayar 10% Kurang Dari Harga Asal Untuk 1 Malam!
Nampak kan bulatan tu, ada bold kuning tulis genius...haaa sekarang julia dapat title pangkat baru "genius". Tetiba rasa macam Blogger Hotel Hunter Genius hahahha kemain dia berangan kan...cakap dekat suami, dia cakap alhamdulilah, bagus lah, lepas ni saudara mara yang tak reti nak booking hotel, call je julia...on the spot julia cari yang bajet dan selesa macam hotel mewah...

Psssstt...jadi bijak.
Sebelum buat sebarang tempahan melalui online, pastikan anda call dulu penginapan berkenaan, survey harga asal berapa, harga walk in berapa...gitu, sebab apa? 

Sebab kita dah tahu harga melalui online dengan harga dari mulut owner atau assistant penginapan bagaimana, mahal atau murah...kalau harga dari telefon murah teruskan book...kalau harga dari online murah dari harga cakap dengan owner tadi mahal terus booking online aje...

Tapi pengalaman mendewasakan julia, boleh dikatakan kebanyakkan julia booking on the spot atau nak tempah awal memang harga by call jauh lebih mahal dari harga dari booking online ni...kalau nak jumpa yang murah melalui by call ni susah sikit lah...kena banyak carian dan survey kan...tapi macam julia yang nak segera, booking.com aje kan ada.



Macam mana julia dapat title Genius?
Senang je...korang kena tempah paling minima 5 hotel...macam julia cakap kat atas lebih 5 hotel julia tempah baru dapat title ni...so korang ke mana sahaja install dekat handphone sekarang apps Booking.com, kalau dekat pc atau laptop mai klik sini Booking.com

Sign in, daftar dan terus survey hotel mana akan datang atau sekarang nak masuk terus pun boleh, tapi tempah dulu la... 

Lihat gambar dibawah, survey tempat dimana, terus title genius terpapar disitu dan harga asal dan selepas ditulis jelas kat situ...katakanlah julia nak bercuti 3 hari 2 malam, 1 malam 10% diskaun harga...so masuk 2 malam menginap jadi 19% diskaun jimat banyak betul...seronok! 

Percayalah...contoh macam hotel Hallmark tu...3 hari dua malam harga asal RM290...lepas dapat 19% diskaun harga terkini jadi RM235 kan...baru je tadi cek balik semula booking.com julia dapat 24% diskaun jadi harga jatuh ke riba RM221 pulak dah...percayalah...harga gila ni dekat booking.com je boleh dapat, tu sebab jgn terburu-buru booking, hari ni survey, malam nanti semak harga balik, kekadang jadi harga lagi sgt murah...boleh stay lama dok hotel mewah bayar harga hotel bajet hahaha

Nak lambung-lambung Booking.genius ni tau hoyehhhh!




Kisah travelogue guna kemudahan apps Booking.Com
KLIK: http://www.juliajohari.com/2015/01/travelogue.html

Kata suami semalam, Booking.com ini dicipta oleh manusia kan, so bila tengok kita banyak buat tempahan dia bagi ganjaran untuk kita terus stay bersama...bagus betul gift macam ini, lagi lah berbunga hati julia yang memang cintakan hotel bajet tapi gaya mewah...

So korang nak jadi macam julia, ingat tips diatas ye...pasal outstation ke, emergency balik kampung tak ada bilik ke, apa sahajalah event yang memerlukan kita menginap ingat Booking.com

12 comments:

  1. tq sharing info juju...syok la juju makin byk la booking hotel nanti dh dpt diskaun byk tu

    ReplyDelete
  2. rasanya nak dekat smpi 5x dah kot guna booking.com...tak sabar nk dpt genius mcm julia jugak..hehheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cek email kak azrine...dia akan bagi tahu surprise melalui email yeyyy

      Delete
  3. Strategy pemasaran mereka pun genius juga Ju. Dia puji pelanggan utk terus melanggan kepadanya
    Pelanggan happy empunya business pun happy.. win-win situation.

    ReplyDelete
  4. bgus ye,lg bnyak booking lagi bnyak dpt dis..
    baru paki sekali booking.com nih

    ReplyDelete
  5. bagus booking.com ni tau.. hehehe

    ReplyDelete
  6. wah bestnye..biasa sis tempah agoda xde plak gitu hahaaa...nti blhlah try booking plak hihi

    ReplyDelete
  7. Ju kerap bercuti..macam saya dngan anak2 ni setahun sekali dua je dok hotel..bertahun kot nak dapat naik pangkat macam ju..heheh

    ReplyDelete
  8. hmmm bagus ni.
    bfore this aida akan book direct dgn hotel, ju.
    x ingat bila last time booking online.
    mcm boleh cuba ni... will try some day.
    skang memang x dpt nak holiday, ju. nurin peksa thn ni.
    2 minggu lagi trial pertama. then sptember trial ke2.
    bulan 10 peksa...

    ReplyDelete
  9. Nt boleh try la..sebelum ni book dkt trivago je.
    Tq ju

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com