Bayangkan kalau berbulan tak update...pe jadi? | Julia Johari
Booking.com

Bayangkan kalau berbulan tak update...pe jadi?

Pernah tak korang terfikir...kalau kita dah biasa menulis dekat blog hari-hari update kecuali sabtu ahad dengan family...tuptup dah sebulan tak update...dua bulan tak update...masuk fasa 3-6 bulan tak update...korang rasa aku ni sesuatu tak?

Yelah julia dan korang mesti dah biasa baca blog kawan-kawan yang biasa update tetiba je hilang muncul di bloglist...huhhhh 

Kalau lah juju jadi macam tu...bagaimana ek juju...sebab juju ni jenis suka sharing...bukan menunjuk tau...bukan propa diva nak tunjuk menunjuk tapi suka share -share dan review something yang boleh bagi kebaikan pada orang lain...walaupun makan makan atau melancong sekali pun...

Kalau lah aku tak update berbulan...makan tahun...aku buat apa ek...aku buat apa dengan gambar banyak banyak tu...atau mungkin aku kurang dah bergambar...dan amik yang penting print buat photobook duk dendiam...sorang pun tak tau aku buat apa...kecuali suami dan keluarga...ohhhhh kalau lah aku jadi gitu...buat sekali nak? Mana tau ada kawan-kawan tetiba pm dan wassup tanya kita...baru kita tahu siapa kawan yang setia baca blog hari hari hahahhaha

Korang percaya tak aku nak buat cam tu sekali...hehehe

11 comments:

  1. ejulz bkn sebulan.. berbulan2 x update. hehe

    ReplyDelete
  2. yang dah tak berapa nak konsisten 3-4 entri sehari ni pun dah terasa macam pelik dah juju... rasa pelik sangat, macam mana pun cuba gagahkan juga update satu entri sehari... kalau tak rasa macam entah...ada yang tak lengkap...

    ReplyDelete
  3. kalo dh biasa update tiba2 senyap mesti sesuatu kn...hehe..akak pernh xupdate sbln ms tu tgh byk kj smp xsempat nk update walaupun 1 entry...dlu ms xbz 1 hari 4 entry update..skarang ni bz juga atleast 1 entry sehari ...xmo la bersawang blog hehe...juju jgn xupdate tau..juju byk share info jln2, hotel,mkn2

    ReplyDelete
  4. kalau juju tak update seminggu pun dah rasa pelik, kalau sebulan tak update akak nak call tanya kenapa hehe

    ReplyDelete
  5. Pernah terfikir nak berhenti menulis.. tapi tak jadi... Sbb ramai yg support suruh teruskna...

    ReplyDelete
  6. cici pun suka nak menaip. tapi kekadang mood kelaut / takde bahan (gambo) yang cukup -,-'' sekarang ni dah jarang update jugak. sbb dok umah je tak keluar. menunggu masa je ni . hehhee

    ReplyDelete
  7. Nani kalau ada masa memang akan cuba jugak update.

    ReplyDelete
  8. nampak tajuk kt bloglist trs iols terjah..kenapakah?jgn ju..nnt jd mcm blog sendu i..berbulan xupdate..susah nk carik kwn2 balik..hukhuk..sedih tau tgk..trs minat padam sikit2..

    ReplyDelete
  9. ju...my last entry is sebelum puasa....... sad

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com