Anak Merdeka Qaiser ilman - 4 Tahun | Julia Johari
Booking.com

Anak Merdeka Qaiser ilman - 4 Tahun



Dah petang baru update, nak kata kerja banyak tak sangat, nak kata free tu...dendiam je lah rahsia haha...tapi mood nak update tu hilang dekat gambar atas ni...haaaaa mood aku nak travel...tu sebab aku rasa tak ada mood nak buat kerja apa pun, otak dan badan aku dah ada kat sana dah, tunggu nak pi je huwaaaaa...cepat lah masa.

eh aku tak packing baju lagi...malam ni la kan..hmmm baju anak je lah update baru...mak pak pakai apa yang hado...koyak ke rabak ke...ala jahit balik...sian ke anak makin membesar nak pakai baju dah agak ketat...hehe cepat betul budak bertuah ni membesar, esok dia genap 4 tahun tau korang...

Abang Qaiser ilman Happy Birthday in advance!
Malam ni countdown MERDEKA yang ke 59 tahun tema SEHATI SEJIWA gitu...esok juga Qi genap umur baru 4 TAHUN. Pencapaian dia terkini FREE DIAPERS + SUKA SEMBANG.
Haaa dia memang kuat sembang, kuat nasihat umi dia balik....

Umi, jangan cakap kurang ajar....
Umi marah lah orang ni gitu gini...
Umi tak baik...

Nampak tak aku kena balik hahahhaa, terkadang aku malu, nak suruh anak buat baik, tapi aku ter terrrrrrrr sekali terhambur perkataan tak sepatutnya...yelah emosi ni kadang2 tak boleh tahan...tapi bila budak kecik cam dia bagi nasihat...terus aku termalu sendiri...nampak sangat dia cermin juju...insaf...xmau buat lagi dah depan dia.


Juju dengan suami pulun kumpul duit, semata abang Qi nak naik kereta biru...ternampak satu gambar kawan dia naik kereta tu...dia dok ulang laaaaaa hari hari...tak tau nak cakap apa dah...dia cakap bila umi nak bawak pi PEKAT...aku tak faham PEKAT ke PEKAN...dulu ada lah bawa dia sekali outstation kerja walid dia...lately dok ulang Bila nak gi PEKAT umi....denggg! tak faham apa maksud dia..tanya balik dia senyum hahaha

Titik peluh julia, hasil duit berblogging + ephyra dapat julia beli tiket diatas...alhamdulilah, tak kacau duit gaji langsung. Suami belanja hotel...cun!

Dua-dua dah booked...Ya Allah perkenankan doa kami pergi dan balik dengan baik dan selamat...korang selamat berholiday ye...juju holiday panjang ni...start esok sampai ahad...5 hari cuti...

Selamat Hari Jadi Encik Qaiser Ilman...umi deko sampul kertas diatas sebagai hadiah untuk esok hari, umi dan walid akan serahkan by hand pada abang Qaiser ilman...harap hanya sampul ini buat Qaiser ilman tak sabar nak pi... (BIG HUG)

Salam Anak Merdeka - Qaiser ilman

17 comments:

  1. 4 Tahun dah hensem boy ni.. Besar dah, dulu jumpa kecil je lagi masa kat U-Cafe... hehehe

    ReplyDelete
  2. kemanakah? happy birthday QI in advance! selamat bercuti ju

    ReplyDelete
  3. happy holiday...akak pn cuti gk ..lama xpi cuti2

    ReplyDelete
  4. Happy Holiday, esok Azwar kerja lagi. huarghhh takde cuti. ;(

    ReplyDelete
  5. Happy birthday abang hensem Qi. semoga membesar jadi anak yang baik, cerdas selalu. Nanti ada chance, meh lepak dengan anak Aunty. boleh main sama sama. Tapi anak aunty pelat pelat lagi -,-''

    Juju upload gambo bebanyak ye :D

    ReplyDelete
  6. hepi besday !! :D
    besar dah dia :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah bila ada kelapangan hari ini.Moga sihat2 selalu yer. Happy birthday abam... comel sgt !

    ReplyDelete
  8. happy birthday anak merdeka.!
    comel n bijak ye nasihat umi dia. hehehe

    ReplyDelete
  9. HAPPY BIRTHDAY ABG QAISER ILMAN.MOGA JADI ANAK SOLEH.

    ReplyDelete
  10. happy birthday abg qi..semoga membsr menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  11. Makin handsome dia..
    Semoga membesar menjadi anak yang sihat dan soleh..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com