Open house raya...bukan satu tapi 3 jemputan! | Julia Johari
Booking.com

Open house raya...bukan satu tapi 3 jemputan!


Meriah! Seronok dari minggu lepas open house raya opis sampai berganti-ganti bahagian lain sambung buat jamuan raya aidilfitri 2016...semua sedap-sedap belaka...hari ni 3 tempat kami dijemput...kebetulan semua buat hari ni kan...apa lagi dari pagi julia dah standby perut kosong...start jam 10 pagi sampai jam 3 petang baru selesai makan hehe...rezeki jangan ditolak kan...

Gambar diatas, jamuan raya anjuran Bahagian Pengurusan Dewan Negara, sebahagian rakan sepejabat julia...makan jamuan gini konsep open air...fresh gitu mengadap kehijauan flora dan fauna sekitar kawasan parlimen...memukau sambil makan laksa sarawak dan menu raya lain...sedap oiii!

Terima kasih jemput kami semua...tak terkata gembira!

Hahaha geng gosip raya...ada saja topik nak sembang ye haha

Anjuran Majlis Jamuan Raya Bahagian Kewangan....sedap-sedap menu dia...ada koktail bestnya...pekena nasi Briani ayam masak merah wahhh terduduk diam hehe terima kasih jemput.

Last sekali jam 12 tghari, pi beraya rumah teman sepejabat...mak dia masak soto dengan spagetti...perghhhhhhhh makan lagi...kenyang dah perut...TQ acik, peramah sangat sembang tadi best!

Indahnya hari raya...erat silaturrahim kan...tunggu minggu depan...bahagian mana pula akan menyusul...tungguuu kami terjah!

8 comments:

  1. kat sini pun dah start jamuan,gantung 'duit' la.
    selallu gantung kuali
    hahaha

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa. opis sini belum buat lagi. dah penghujung raya baru buat. nak pakai baju bling bling pun segan

    ReplyDelete
  3. memang seronok bila orang buat open house. dapat makan ..hehee

    ReplyDelete
  4. meriah byk jemputan raya opis....akak dpt juga tp tkleh pegi sbb ada kursus..akan dtg jamuan raya dept by level..bole la join nanti

    ReplyDelete
  5. Seronoknyaa kak Ju berayaa. Hehe. Sambil memenuhi undangan open house boleh merapatkan hubungan sillaturrahim kan :)

    ReplyDelete
  6. bestnya meriah sangat...kalau sekolah kami sekali jela..29hb ni..m,asa tu la nak pakai balik baju rya...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com