Cepatnya Hari Raya 2016 | Julia Johari
Booking.com

Cepatnya Hari Raya 2016

Auntie juju dengan anak-anak buah beraya 1 Syawal...amboiii lawa-lawa hensem-hensem semua ye...sayang korang tau!

Umi...kita nak pergi rumah tok ma ke? Haaa tu lah pertanyaaan anak bujang abang Qi tak habis-habis tanya nak balik rumah tok ma tok ma...budak-budak baya Qi dah faham apa itu raya...dah faham puasa tu apa...tak boleh makan tak boleh minum tapi bagi dia boleh pulak minum susu kan...hehe

Cuti seminggu lebih...cuti tu lah blog dibanjiri habuk...tak berupdate langsung...tu tandanya hati si juju tu tak sabar dah nak raya...dan lagi satu jarang pegang hp dan laptop....asyik pegang baju je ke hulu ke hilir nak simpan dalam beg balik kampung hahahha...nampak tak betapa syahdu sangat si juju nak beraya...sonok oiiiii nak raya ni kihkih

Raya jangan pergi...
Alahaii...cepat betul dah masuk raya ke 6 hari ni kan...ramai ke dah mula kerja? Juju? Kerja dari rumah sekarang...esok baru masuk opis...kat rumah nak selesaikan order online ephyra ni...ingat lepas raya ni tak ramai nak order sebab duit dah habis...rupanya murah rezeki juju...ada jugak rakan-rakan baru nak order Ephyra Skin Care Ephyra Series tu...alhamdulilah...

raya kali ini balik rumah mertua di Kuantan Pahang...riuh rendah suara anak buah...seronok...dengan ipar duai sama-sama tolong masak...juju tolong sembang je hehe...ada lah tolong sikit-sikit...tapi mertua dan ipar duai masak memang ohsem...kalah juju tau...

mai layan gambar juju beraya...

Of course gambar raya keluarga kecil julia mesti ada...
#teamrayagoldencream tahun 2016...

Ya, banyak masa juju beraya dengan anak buah...bagi duit raya...bergambar dengan diorang....Qaiser ilman lah paling seronok...jumpa sepupu ramai

Bang aji masam ye muka...muka lapar la ni hahaha

Bergambar dengan Izzara anak saudara...kerlas baju anak sedara juju tau...lawa wehh

Juju OOTD di pagi raya...pokok mangga belakang tu sengih manjang tgk aku dok bergambar nak pecah skrin hp hahaha

Anak bujang dengan sepupu dia...susah betul nak snap gambar dia sorang...haishhhh

Adik ipar julia nama dia ain...bergambar dengan anak saudara...comel baby tau mmmuah

Dengan mertua ku...sedondon warna pink you olss....juju dengan keluarga mertua best...seronok...kadang-kadang bergurau kasar tu biasa...janji jangan simpan dalam hati ye...

Lauk dari keluarga mertua...rendang ayam fuhhh terbaik

Balik kl terus raya rumah mama abah julia di Gombak pulak...memang tak rehat lah cuti seminggu ni...beraya sakan...tengok my mum pakai baju raya julia beli cantik tak hehe

Beraya di Rumah Pak Teh di Villa Damansara KL...


Of course lauk kat atas ni dari air tangan abah dan mama julia...yang ni sampai mati sedap tu tak boleh lawan julia buat sendiri...itulah penangan raya...banyak sebenarnya julia bertandang raya rumah-rumah sedara dan rakan taulan suami dan julia sendiri...tapi cukuplah gambar ini sahaja bertaut di blog...yang tidak di upload sini kalian semua tetap segar diingatan...

Sehingga berjumpa lagi raya 2017 insyaAllah...

14 comments:

  1. mood update gmbr raya blum mai..tgh blogwalking tgk gmbr ry kwn2 dlu...goldencream gtu tema juju ye

    ReplyDelete
  2. pinggang tu.. nostalgia..knanagn mengamit memori

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya dik JU! sama la akak buar je blog bersawanggg..kekeke..

    ReplyDelete
  4. Akak dah masuk opis hari ni huhuhu.nak raya lagiiii

    ReplyDelete
  5. cantiknya baju raya Juju :) selamat hari raya ye

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Juju..
    Meriah sungguh hari raya..

    ReplyDelete
  7. Meriah betul team Raya Pahang ni. Hehehe. Selamat Hari Raya Kak Ju. Maaf Zahir & Batin :)

    ReplyDelete
  8. Blm smpt update entry jalan2 raya

    ReplyDelete
  9. Blm smpt update entry jalan2 raya

    ReplyDelete
  10. btul tu juju,air tangan tu yg buat sedap meletop2,padahal resepi semua sama..
    tak sama dgn kita masak,mak2 nenek masak lg sedap..huhuu

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya .maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya ju! berkenan betul baju raya pertama ju tu.. simple tapi cantik lah..

    ReplyDelete
  13. Amboiiii, comel-comel anak buah akak, ya. Gewam! Nak cubit pipi sorang-sorang...

    Selamat Hari Raya pada akak sekeluarga.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com