Daehan, Minguk, Manse kembar tiga Korea yang sangat cute dengan keletah lucu ! | Julia Johari
Booking.com

Daehan, Minguk, Manse kembar tiga Korea yang sangat cute dengan keletah lucu !



Daehan, Minguk, Manse maksud nama mereka bila digabungkan long live the Republic of Korea dilahirkan pada 16 Mac 2012 - 3 orang anak kembar ni julia suka usya dalam You Tube. Ya sangat suka tengok video cara ayah dia jaga diorang dalam masa 48 jam...task yang sangat lucu, penuh warna-warni...paling best video ayah diorang masak sarapan pagi...mengejutkan julia...mereka makan sup sayur dan sayur yang digoreng...macam sayur bayam...tu sebab kulit Korea cantik...sarapan pun makan sayur budak-budak ni...

Abam Qi? Abam Qi sarapan pagi makan nasi dah dengan telur mata sebelah, kicap sebelah...haaa kalau suruh makan sayur macam diorang rasanya terbalik dunia jap...mana mungkin abam Qi nak..melainkan bagi task sama duduk dengan diorang 3 orang tu hehehe...


Aku suka tengok gelagat Manse anak yang paling bongsu...dia lucu...suka menyakat abang2 dia...hehehe...nanti korang tengok sedutan video diorang ye...



Popular sungguh budak-budak ni tau...triplets ni memang ramai peminat...sampaikan julia ketagih nak tgk diorang hari-hari...sebab kebanyakkan personaliti diorang tu ada sikit dengan perangai Abang Qaiser ilman...hehehhe so julia boleh belajar macam mana ayah diorang handle triplets ni...langsung tak marah...ya ayah diorang tak marah...apa yang julia nampak, ayah dia cakap mohon bagi kerjasama pada ayah...sambil tundukkan kepala tanda hormat pada mereka bertiga...awwwwww sabarnya ayah dia hehe



Tau tak ibu dan ayah dia siapa?
Ayah diorang aktor terkenal Korea Selatan bernama Song Il Kook dan ibu mereka adalah Jung Seung Yeon yang berprofesion sebagai hakim di pengadilan Busan.

Fuhhh hebat kedua ibu bapa diorang kan...lagi hebat mereka dikurniakan triplets ni...terus teringat dekat blogger Mama Kembar Tiga :)

13 comments:

  1. Heee... kakak ingatkan kakak dgn anak-anak kakak aje yg suka tengok keletah budak triplet ni
    Kami sekeluarga suka tengok keletah mereka. Walau muka mak dia tak pernah dipaparkan (sebab seorang lawyer kena sorok) tapi dgn papa mereka buat kami selalu ketawa sekeluarga. Suka kan...

    ReplyDelete
  2. sweet dan cute..anak akk yg kakak tu suka tgk rancangan korea yg bdk2 tuh...pelik jugak..hahahaa

    ReplyDelete
  3. Ya Allah ..cutenya diaorang bertiga ni! Cute lagi bapa diaorang haha ... bersabar je layan kerenah anak-anak, kalau kita hurmmm hurmmmm haipppp hahaha :D

    ReplyDelete
  4. bestnya. bnyk realiti tv dorg tnjuk masa ajar anak, lgsg x mrh. haih.. bila la naga nk hilang ni? huhuhu

    ReplyDelete
  5. Pernah tengok kembar tiga ni reality show... Tu pun kawan sekuliyah buka, layan la kejap sambil makan.. memang tembam2 triplet ni.. geaamm!

    ReplyDelete
  6. suka kalo tgk org ada ank kembar...tp bab nk menjaga time kecik mencabar skit..sbb akak tgk adik akak yg ada ank kembar 2 pn penat..apa ntah lg yg kembar 3 ni kn hehe...tp bila dh beso sronok

    ReplyDelete
  7. comel kan. tapi SoDa siblings lagi comel! hehe

    ReplyDelete
  8. comel, geram tgok pipi pau diorang tu.
    tp part nak jaga mencabr sikit la..klu sorang melalak sorang lg mesti lalak sama,
    pening2

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com