Pillow Hand Bouquet Surprise Gift by Happy Art By Umie! | Julia Johari
Booking.com

Pillow Hand Bouquet Surprise Gift by Happy Art By Umie!


Tak sangka, letak handbeg kat opis tengok atas meja ada parcel, hmmm dok pikir rasanya minggu lepas tak ada buat sebarang pembelian online...nak berjimat cermat katanya untuk next vacay hahaha...tengok alamat eh julia la ni...hmmm maybe ada lah kot kenkawan dulu nak post something kan...bila bukak haaaaaaaaaaa

Terpampang nama tu...Julia Johari.Com fuhhhhh napa buat den rasa terharu sweet2 gitu ni...tengok tag belakang pillow hand bouquet ni rupanya dari happyartbyumie


Awwwww siap ada reben...TQ sgt-sgt. Terus jatuh cinta tengok gift ni tau, terus rasa semangat nak berblogging hehehehe. Ni namanya rezeki....terima kasih hargai julia ye. 



Bila usya page IG dia wowww memang kreatif lah air tangan dia, boleh buat bantal doodle, dan bermacam-macam tag lagi tau...

Nak usya mai follow 

9 comments:

  1. alo omeynye.. kalo buat bntal bucuk pn org xtau ni. hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya bantal, boleh buat peluklah

    ReplyDelete
  3. Cantik ! Nanti boleh jadikan hadiah untuk orang tersayang :)

    ReplyDelete
  4. comelnyaaa.. kalau nak bagi gift pon sesuai ni kan..

    ReplyDelete
  5. alo alo nampak omey.. macam akak juga

    ReplyDelete
  6. anyooo sweet nyer hadiah! cantik tau ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com