PEMENANG REVIEW TERBAIK Ephyra Skin Nano Blogger Contest sudah keluar! | Julia Johari
Booking.com

PEMENANG REVIEW TERBAIK Ephyra Skin Nano Blogger Contest sudah keluar!


πŸ’•BERITA GEMBIRA BUAT PARA BLOGGER!!!! πŸ’•

Pening-pening-pening!!!! Boss #ephyra nak pilih pemenang untuk Ephyra Skin Nano Blogger Contest tauuuuu. πŸ˜…Semua bagi review yang terbaik! Superb!!! Amazing! πŸ˜„

Thank you uolss sebab kasi #ephyraskinnano#advancedrepairserum femes, meletop... kebabom!😍

Jadi ini diaaaaa 5 PEMENANG dgn REVIEW TERBAIK. Jenggg jenggg jenggg.... .
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»Tahniah...Tahniah...Tahniah!!!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

πŸ† PERTAMA (RM 500 + PRODUK) - @izwa_0909
πŸ† KEDUA (RM 300 + PRODUK) - @mrsjuliajohari
πŸ† KETIGA (RM150 + PRODUK) - @trisy7
πŸ† KEEMPAT (RM100 + PRODUK) - @safurara
πŸ† KELIMA (RM 50 + PRODUK) - @hajarshikin

🎈Untuk para pemenang, sila whatsapp "SAYA PEMENANG ESN REVIEW" ke #0193015577. Whatsapp cepat k sebelum 14 Mei 2016 (Jumaat) ni. πŸ˜

Yang kurang berjaya jangan risau... #ephyra akan keluar produk baru lagi ok! 


Coming very...very...soon! So tetap ada peluang nak menang wang besar lagi πŸ‘ŒπŸ»πŸ’°πŸ’°πŸ’°

________________________________________________________________________________________________________________________


Ya Allah, tak sangka sebenarnya, sampai kak Nurul Izwa mesej...trutt trutt mesej masuk, 'Julia Tahniah, Menang!' Binggung kejap, menang apakah?

Kak Izwa cakap menang review Ephyra, whatttt, terus tengok notification IG dalam hp, ephyra tag nama julia, menang tempat kedua, alhamdulilah Ya Allah...

Serius weh aku tak harap nak menang, join contest review sebab aku nak memeriahkan suasana Ephyra, dengan sokongan Kelab Blogger Ben Ashaari support tak berbelah bahagi adalah penyumbang kepada kemenangan ini jugak...terima kasih KBBA!

Blogger Kak Izwa tahniah JOHAN dan Blogger Safura tempat keempat tahniah sangat2 sebab orang yang aku kenal sangat tauuuu, happy gila! Aku memang selalu keep in touch dengan kak izwa ni, dia selalu gak beli produk ephyra dengan julia, serius aku baca review dia sebelum selepas guna produk Ephyra Skin Nano Serum tu memang kaw kaw terbaik, nampak perbezaan ketara, semakin flawless phewittt!

Inilah entry review Ephyra Skin Nano yang bertuah tu klik SINI

Hadiah RM300 dengan produk...hmmm nak buat apa ye RM300 tu, haaaaaa apa lagi jom jalan-jalan before Ramadan menjelang hehe

13 comments:

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com